Jump to content

Bug warning

Jackus

Recommended Posts

Cu ce-s codatii de vina ca primesti warning la paint?

Oameni buni, aceste warninguri apar daca folositi rezolutie 4:3 streched

Nu e vorba de rezolutie aici,cum iti explici ca pana acum nu luam warning cu aceasi rezoluti si acum iau?E de la server

Am jucat si cu moduri si fara moduri, nu am primit niciodata asa ceva, posibil sa fie de la tine, cum se face ca ceilalti playeri nu primesc, daca ai PC de lemn si conexiune prin sarma ce vrei.. nu eu nu cred ca are nici o legatura jocul cu acestea, e de la tine. La fel si celelalte "buguri" care le-ai postat. Doar tu le ai, si nu joc de ieri.. de azi pe aceasta comunitate.

Am jucat si cu moduri si fara moduri, nu am primit niciodata asa ceva, posibil sa fie de la tine, cum se face ca ceilalti playeri nu primesc, daca ai PC de lemn si conexiune prin sarma ce vrei.. nu eu nu cred ca are nici o legatura jocul cu acestea, e de la tine. La fel si celelalte "buguri" care le-ai postat. Doar tu le ai, si nu joc de ieri.. de azi pe aceasta comunitate.

Probabil nu ai inteles chestia cu ''si alti jucatori primesc'' nu e de la noi,e de la server cum se face ca pana acum nu luam si acum iau?Stai linistit ca am pc bun si san andreas nu are cerinte mari,e joc vechi

http://imgur.com/a/vTtxB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.