Jackus Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Nick-ul tau:JJJ Server:rpg 1.b-zoneDescrierea bugului:De la un timp tot mai multe warning-uri imi apare in chat,cele mai multe apar in lv,am intrebat si alti prieteni si ei patesc asa,nu e de la moduri,cred ca in pb au aparut asta de la codati dar in lv chiar nu stiu de ce tot apar.Screenshot(s):http://imgur.com/a/BwfM5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GETLOWakaPG Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Si eu patesc in intersectie LV sa iau warning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duntex Posted March 16, 2017 Share Posted March 16, 2017 Cu ce-s codatii de vina ca primesti warning la paint? Oameni buni, aceste warninguri apar daca folositi rezolutie 4:3 streched Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackus Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 Cu ce-s codatii de vina ca primesti warning la paint? Oameni buni, aceste warninguri apar daca folositi rezolutie 4:3 streched Nu e vorba de rezolutie aici,cum iti explici ca pana acum nu luam warning cu aceasi rezoluti si acum iau?E de la server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 @@HG JACKUS, Ai moduri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackus Posted March 17, 2017 Author Share Posted March 17, 2017 @@HG JACKUS, Ai moduri? Am doar mapa pe M radar patrat si o tinta dar nu e de la moduri,si default apareau acele warninguri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eu sunt WiSsh din Moldova Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Am jucat si cu moduri si fara moduri, nu am primit niciodata asa ceva, posibil sa fie de la tine, cum se face ca ceilalti playeri nu primesc, daca ai PC de lemn si conexiune prin sarma ce vrei.. nu eu nu cred ca are nici o legatura jocul cu acestea, e de la tine. La fel si celelalte "buguri" care le-ai postat. Doar tu le ai, si nu joc de ieri.. de azi pe aceasta comunitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii. Posted March 17, 2017 Share Posted March 17, 2017 Ba nu mai comentați aiurea. Într-adevăr în lv mai ales în timpul warurilor se primesc/primim warninguri aiurea respectiv crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackus Posted March 17, 2017 Author Share Posted March 17, 2017 Am jucat si cu moduri si fara moduri, nu am primit niciodata asa ceva, posibil sa fie de la tine, cum se face ca ceilalti playeri nu primesc, daca ai PC de lemn si conexiune prin sarma ce vrei.. nu eu nu cred ca are nici o legatura jocul cu acestea, e de la tine. La fel si celelalte "buguri" care le-ai postat. Doar tu le ai, si nu joc de ieri.. de azi pe aceasta comunitate. Probabil nu ai inteles chestia cu ''si alti jucatori primesc'' nu e de la noi,e de la server cum se face ca pana acum nu luam si acum iau?Stai linistit ca am pc bun si san andreas nu are cerinte mari,e joc vechi http://imgur.com/a/vTtxB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.