Jump to content

GIVEAWAY NRG-500 PE RPG1 #25 | Sponsorizat de .Shawy

Botys Ghytza

Recommended Posts

amc vrei sa ii faci promovare subtila prietenului tau

debea vin 200 abonati din promovari de la youtuberi 100k+ subs si tu faci extragerea cand o sa atinga ala 200 subs, sunteti de kkt cu chestiile astea, mai bn scoti aia din descriere

@@vTuDoR, să-ți zic câteva chestii prietene :)
1. Nu e prietenul meu, este un abonat.

2. Sunt GiveAway-uri sponsorizate, dacă nu știi ce fac eu pe canal mai bine nu comenta aiurea ;)

3. Din ceea ce fac eu cei ce sponsorizează GiveAway-urile și vor promovare implicit se aleg lejer cu 200-250 de abonați :)

4. Ceea ce mi-ai urat tu mie îți urez și eu ție din suflet :*

@@vTuDoR, să-ți zic câteva chestii prietene :)

1. Nu e prietenul meu, este un abonat.

2. Sunt GiveAway-uri sponsorizate, dacă nu știi ce fac eu pe canal mai bine nu comenta aiurea ;)

3. Din ceea ce fac eu cei ce sponsorizează GiveAway-urile și vor promovare implicit se aleg lejer cu 200-250 de abonați :)

4. Ceea ce mi-ai urat tu mie îți urez și eu ție din suflet :*

ai uitat ca esti pe b-zone, de unde 200-250 abonati? =))))

mai bine numai faci niciun giveaway decat kkt-urile astea

@@vTuDoR, ți-am zis prietene, dacă nu mă urmărești și nu ai idee ce fac mai bine taci. Da, sunt unii care se aleg și cu 250 de abonați din astfel de colaborări :)

nu sunt prieten cu tine

ti-am dat un sfat, inghite-l si nu te crede mai presus

250 in cateva luni/ani poate

salpa

Nu inteleg de ce postezi daca nu iti convine, este canalul lui de youtube deci poate face orice vrea atat cat timp este urmarit. Bravo botys faci o treaba minunata.

Nu inteleg de ce postezi daca nu iti convine, este canalul lui de youtube deci poate face orice vrea atat cat timp este urmarit. Bravo botys faci o treaba minunata.

mi-am spus parerea despre kkt-urile lui de giveaway, atata tot, postez ca am chef si ca pot

@@vTuDoR, rămâi cu părerea ta copilaș, poate vrei un suspend să nu mai postezi că ai chef și poți ;)

@@GF RelaXx, nu-ți pune mintea cu ei, n-ai cu cine. Și despre ceea ce voiai să facem sigur însă peste ceva timp, să termin cu cel actual

auzi la el copilas =))) maturule =))))

E 21 aprilie 2017

Unde is aia 200-250 abonati? =))))

Sa inteleg ca numai faci extragerea ca nu a facut ala suma respectiva de abonati? Vai de tine, ti-am zis ca degeaba faci kkt-urile astea de giveaway, doar pentru niste abonati inactivi =)))

FPkWbs2.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.