Jump to content

Vand Modding GTA 5 ( Unlock all, Rank, Money )

HhH

Recommended Posts

Numele produsului: Modding GTA 5

• Model: -
  • Starea produsului: -
  • Detalii despre produs: Acest produs consta in modarea contului de GTA 5, setarea rankului la 125, Deblocarea tuturor optiunilor ( Tunning etc ) si adaugarea sumei de 50.000.000 ( 50M )
  • Preţ: 5$ ( tot pachetul, adica Rank 125, 50M si Unlock all )
  • Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): -
  • Metoda de plată: Paysafe, Paypal, Euro clienti
  • Imagini: Pot oferi imagini la cererea cumparatorului

Alte precizări:

1. Pentru a va putea livra pachetul ( rank-ul, unlock all si banii ) o sa am nevoie de contul de Steam cu GTA 5( Username, Parola si codul de pe Mail. ) Atentie ! : Aceasta este singura metoda prin care pot seta rank-ul si pot debloca tot, daca va este frica ca veti primii SCAM, va puteti recupera contul folosind CD Key-ul de la GTA 5 prin Steam Support ( Nu va fi nevoie ), pentru mai multe detalii cautati pe google. 2. Metoda este 99,9% safe, am modat si conturile altor prietenii si nu au primit ban deoarece folosesc mod menu foarte sigur. 3. Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati !

PS. Nu sunt sigur daca permite regulamentul sa vand asa ceva, nu am vazut nimic scris, daca nu permite, astept PM de la moderator si in urmatorul minut sterg postarea :).

• BAWZIE locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.