Jump to content

Vand/schimb cont premium Minecraft

Cokoshal

Recommended Posts

Numele produsului: Cont Minecraft premium

• Model: Minecraft
  • Starea produsului: Noua
  • Detalii despre produs: Endless world, full of joy but lonely if you don't have who to play with.
  • Preţ: 20 euro
  • Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Steam key theHunter Call of the Wild
  • Metoda de plată: Paysafe sau Paypal
  • Imagini: http://imgur.com/a/z5XaZ
  • Alte precizări: L-am cumparat astazi, dupa ce l-am jucat doar piratat in urma cu cativa ani. Nu ma pricep la el.

56 minutes ago, Sebs said:

Ce ai pe el (masini, apartamente)? Putem sa ne intalnim oriunde in Ostroveni daca vrei sa facem afaceri.

Ooo, valcean. Chestia e ca eu sunt mai noob si nu prea ma pricep ca am cumparat contul. Pe online am level 21, am o masina Elegy care e free si inca un Muscle car de 15k$ mi se pare. Si ca apartament am un apartament de pe langa vinewood, mai inalt, cu multe etaje.

Te-ai gandit sa-l vinzi si sa-l transformi in PSF? Mi-e ca o sa stau ceva vreme pana o sa gasesc un cumparator, avand in vedere ca am deja jocul pe steam :)

M-as baga la un paysafe, paypal sau cash, avand in vedere ca ne putem intalni in realitate. Pretul poate sa mai fie negociat.

7 hours ago, Sebs said:

Te-ai gandit sa-l vinzi si sa-l transformi in PSF? Mi-e ca o sa stau ceva vreme pana o sa gasesc un cumparator, avand in vedere ca am deja jocul pe steam :)

M-as baga la un paysafe, paypal sau cash, avand in vedere ca ne putem intalni in realitate. Pretul poate sa mai fie negociat.

Am pus anunt, dar nu stiu cand o sa il vand.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.