Jump to content

Problema tastatura laptop

AIM Druley

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Am un laptop HP Pavillion Star Wars Edition iar acum 2 zile am varsat accidental un pahar de bere fix pe tastatura. Dupa ce s-a intamplat asta, i-am scos imediat incarcatorul si bateria din el, apoi i-am desfacut o parte din carcasa. Din fericire, nu s-a nici o piesa din el sau ceva. Dar am o mica problema cu tastatura. Pe langa faptul ca tastele se apasa uneori mai greu, ele functioneaza dar uneori nu merg unele combinatii de taste (adica daca apas doua taste, imi merge doar una, dar ele merg individual).

ex: Tastele W si Sageata stanga, merg apasate, dar daca le apas pe amandoua, laptopul detecteaza ca apas doar W-ul. In jocuri, nu sunt obisnuit sa conduc de pe butoanele W A S D, folosesc doar W, S si sagetile stanga dreapta.

Alteori, imi detecteaza ca si cum tasta Ctrl din stanga, este apasata, iar daca sunt in Google Chrome si vreau sa scriu ceva care contine litera T, apas tasta T si imi deschide un Tab nou (Ctrl + T deschide alt Tab in Chrome). Exista vreun program care imi poate arata ce taste sunt apasate? Sa imi pot da seama cat de cat care este problema?Ce pot face? Tastele nu cred ca se pot scoate din el sa le curat pe fiecare. Adica mi-e putin frica sa le scot ca poate nu le mai pot pune inapoi + ca ele au si led in interior. 
Screenshot (în caz că este necesar): https://i.imgur.com/hKBZ4p8.jpg

Alte precizări: 

Bună seara. 

Cel mai bine este să mergeţi la un service, să vedeţi exact de unde vine problema.

Posibil să o stricaţi mai tare dacă încercaţi să scoateţi fiecare tastă, tastele sunt foarte fragile, mai bine să nu riscaţi.

Din câte ştiu, tastele au nişte cleme de care sunt prinse şi este foarte probabil să le rupeţi.

Sper că v-am fost de ajutor, o seară bună.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.