M a r i o Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Numele produsului: Cont Lol Model: Cont Lol Starea produsului: / Detalii despre produs: are lvl 30,intre 10-15 skinurile. Bronze V Preţ: 10 euro Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): / Metoda de plată: Paypal Contact: PM Imagini: Alte precizări: Am alt cont,nu mai am nevoie de contu asta. Metoda e peste paypal,ca sunt strain si nu am paysafecard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaimz Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Ai dori la schimb 2 conturi de steam 1x(cs pack) 2x(csgo(vac) cs 1.6) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M a r i o Posted October 3, 2017 Author Share Posted October 3, 2017 22 hours ago, Shaimz said: Ai dori la schimb 2 conturi de steam 1x(cs pack) 2x(csgo(vac) cs 1.6) ? Nu multumesc,doar banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristina Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Topic inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.