Jump to content

MINŢI CRIMINALE: DINCOLO DE HOTARE

IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

• O descriere a serialului:“Minţi criminale: Dincolo de hotare”, un spin-off al serialului “Minţi criminale”, este o dramă despre divizia internaţională FBI care trebuie să îi ajute pe cetăţenii americani aflaţi în pericol în străinătate. 

La începutul sezonului 2, echipa este chemată în Tanzania pentru a ancheta dispariţia unui grup religios format din 23 de americani. 

•  Trailer: 

• Poze: 719617l-640x400-b-e6e7ab0c.jpg.19962d36c4489fcd90c8ad9bc15d7de5.jpg
  • CBS_CMBB_108_IMAGE_NO_LOGO_thumb_Master.thumb.jpg.3cff5d94ed45829d7e99edaa27b3cb34.jpg
  • criminalminds-496x346.jpg.3c10e10a6db51aedc02c8f4a465e2338.jpg
  • Părere personală: Un serial reusit plin de actiune si drama (uneori in momente gen cand un membru al echipei este rapit) imi place foarte mult deoarece nu are o singura zona de actiune sa zicem doar in LA sau in NY ei acctioneaza pe tot globul acest lucru aduce ceva special pentru film, recomand acest serial.
  • Sursa: Descrierea serialului.

Am primit eroare 503 si am postat din greseala de doua ori, daca se poate un moderator sa dea hide la acest post.

Edited by IngeruDrogat

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.