MrOvidiu227 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Nick-ul tau: [Mr]Ovidiu227Server: RPG2Descrierea bugului: Am cumparat 3x crates cu gold, 2 White si 1 Olive, la niciuna nu am primit skin. In update, scrie in felul urmator: "Dacă un jucător deține toate skin-urile din categoria câștigată, va primi un skin din celelalte categorii (exemplu: Dacă un jucător deschide o cutie Olive și câștigă un skin Platinum, dar el deja deține toate skin-urile Platinum, va primi un skin Silver, iar dacă acesta deține și toate skin-urile Silver, va primi un skin Bronze)." Am platit 950 gold pe nimic. Daca se poate, vreau sa primesc gold-ul inapoi, sau 3 skin-uri in schimb. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Si ce ti se pare gresit in ceea ce scrie in update? Tu n-ai avut noroc, ti-a picat un skin bronze la cutie, apoi serverul a cautat prin skin-urile tale bronze si n-a gasit niciunul pe care sa nu-l fi cumparat deja, in concluzie nu a avut ce sa iti dea. Daca iti pica pe unul silver, atunci cauta si prin silver si prin bronze in ordinea asta. Daca iti pica pe unul platinum, atunci iti cauta prin platinum, silver, bronze, in ordinea asta. Nu ai platit degeaba cutiile. Cand le-ai deschis ai avut sansa de 5% sa castigi un skin platinum si sansa de 10% sa castigi un skin silver (asa cum scrie pe interfata afisata in videoclipul tau). Serverul nu te va lasa sa cumperi o cutie de acel tip daca deja detii toate tipurile de skin-uri (platinum, silver, bronze). Inainte sa iti cheltuiesti Gold-ul pe cutii, citeste cu atentie update-urile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.