Jump to content

[BUG] Casa bantuita

HooL

Recommended Posts

E super tare,dar eu nu reusessc.

Trebuie sa stai afk pe playeri,sa te uiti mult pe ei?

Sau tre sa dai /tv 1 /tv off /tv x /tv off si tot asa ?

Vreau sa vad si eu cum e,ma ajuta cineva?Vreau neparat :))

Hai va rog invatati-ma :D

PS: Jocul asta e horror :O ?

Rizi, eu te asigur, ce ti s-a intaplat tie, a fost o manarie :)).

Nu-l vezi pe Moartea cu gluga pe cap, sa nu-l recunosti? Iti zic eu, se cunoaste in RL cu CJ si l-a chemat sa te babardeasca :))). Eu zic sa ii dai ban lui Moartea... =)).

Admin doar poate vii dar vad ca nu era undercover, doar adminii isi pot baga uzzy ca sa nu ia ban si sa traga in tine, un admin i-a dat arma la Hooliganu deci ... trucaj pentru ca stiam de al inceput.

Te-am rugat sa nu te mai bagi derek,esti pe langa subiect total.Din ce ai scris tu acolo cu mari eforturi am reusit sa inteleg ceea ce ai zis, si anume ca e trucaj ca un admin mi-a dat arma etc.E un bug,atata tot din moment ce nu mi s-a intamplat numai mie ci la mai multi playeri dintre care si Rizi si Kaiac.

ma da mare deontolog esti tu ma..

1. Numele pozei lu dookie e "Moarteafinal" deci e editata

2. Nu e punctu in bara de viata, deci e editata

3. Numele e mult mai in stanga ca bara de viata , deci e editata

4. Nu ii apare id-ul lui Moartea.

5. Cand e facuta poza , Moartea e in Hitman Agency , deci ar trebui sa aiba numele cu rosu.

6. Bara de viata e muuult prea lunga , deci e editata.

Taci daca nu stii , nu mai face pe detectivu ca nu reusesti....

Dovada data de Dookieee ca e trucaj este aceasta topic facut aiurea ca sa ne mintit etc stiam de la inceput : http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg

Tu vrei sa spui ca asta ( http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg ) e poza reala, iar cea a lui Hooliganu cea falsa?

Poza asta este trucata, nu cea a lui Hooliganu, uitate la health bar si la nume, health bar e prea lung, nu ii apare ID-ul lui Moartea, nicku' sta mai sus de atat, si in nici un caz asa, tu nu vezi ca e aceeasi poza doar ca e modificata? Cum crezi ca a facut "Bafta" poza aia? a pus-o la misto..Doamne, nici de atat nu va dati seama unii..

Cand primesti arme de la admini nu iei ban..

Scuze daca am inteles gresit, dar din ce ai zis tu exact asta reiese.

Dovada data de Dookieee ca e trucaj este aceasta topic facut aiurea ca sa ne mintit etc stiam de la inceput : http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg

Dookie a facut poza aia intentionat sa radem putin,cu numele Moartea deasupra ca si cum ar fi o fantoma etc.E la mintea cocosului da no...

Tu vrei sa spui ca asta ( http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg ) e poza reala, iar cea a lui Hooliganu cea falsa?

Poza asta este trucata, nu cea a lui Hooliganu, uitate la health bar si la nume, health bar e prea lung, nu ii apare ID-ul lui Moartea, nicku' sta mai sus de atat, si in nici un caz asa, tu nu vezi ca e aceeasi poza doar ca e modificata? Cum crezi ca a facut "Bafta" poza aia? a pus-o la misto..Doamne, nici de atat nu va dati seama unii..

Cand primesti arme de la admini nu iei ban..

Scuze daca am inteles gresit, dar din ce ai zis tu exact asta reiese.

Da vad acum ca este trucata imi cer scuze nu am fost prea atent cu armele da mai tin minte ca a facut moartea un event cu drujbele si au loat 2-3 ban cand le-a dat Gabb acele drujbe in hambar de la Aero LV, si daca ii da Uzzy etc ii da ban un admin va rog sa ii explicati. doar admini pot avea acele arme ca sa nu ia ban etc intrebati ca asa este.

O sa te sun in joc sa iau si eu rent te-a mai aparut vreodata de atunci ? eu sper sa nu se rezolve bugu e prea tare

Nu e de la casa lui neaparat ... Nu ai vazut postul lui rizi ? Ciudatul ala aparuse si la gara ... Cum am mai zis eu personal cred ca e vorba despre un mic bug la VirtualWorld ... Cand stai cu TV pe cineva cred ca se schimba VirtualWorld-urile , iar atunci cand revii , pe aceeasi "usa" cu tine esti insotit si de nebunul ala ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.