Gabiiii Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 E super tare,dar eu nu reusessc. Trebuie sa stai afk pe playeri,sa te uiti mult pe ei? Sau tre sa dai /tv 1 /tv off /tv x /tv off si tot asa ? Vreau sa vad si eu cum e,ma ajuta cineva?Vreau neparat Hai va rog invatati-ma PS: Jocul asta e horror ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Rizi, eu te asigur, ce ti s-a intaplat tie, a fost o manarie . Nu-l vezi pe Moartea cu gluga pe cap, sa nu-l recunosti? Iti zic eu, se cunoaste in RL cu CJ si l-a chemat sa te babardeasca ). Eu zic sa ii dai ban lui Moartea... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 WTF !!! Si mie mi s-a intamplat.. Intr-un mod special WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonul Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 lol maine poimane vor aparea si mumii ) si ne vor omora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Admin doar poate vii dar vad ca nu era undercover, doar adminii isi pot baga uzzy ca sa nu ia ban si sa traga in tine, un admin i-a dat arma la Hooliganu deci ... trucaj pentru ca stiam de al inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 Te-am rugat sa nu te mai bagi derek,esti pe langa subiect total.Din ce ai scris tu acolo cu mari eforturi am reusit sa inteleg ceea ce ai zis, si anume ca e trucaj ca un admin mi-a dat arma etc.E un bug,atata tot din moment ce nu mi s-a intamplat numai mie ci la mai multi playeri dintre care si Rizi si Kaiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Nu prea ma pricep dar cred ca am gasit o mica posibilitate ... O fi acea poveste cu Virtual World ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARKERR Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 'Bafta'Aia nu e poza ta, e a lu' hooliganu, tu i-ai pus numele si hp-u Trucaj,Faza lu hooliganu e tare:x vreau sa reusesc si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Dovada data de Dookieee ca e trucaj este aceasta topic facut aiurea ca sa ne mintit etc stiam de la inceput : http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralx Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 ma da mare deontolog esti tu ma.. 1. Numele pozei lu dookie e "Moarteafinal" deci e editata 2. Nu e punctu in bara de viata, deci e editata 3. Numele e mult mai in stanga ca bara de viata , deci e editata 4. Nu ii apare id-ul lui Moartea. 5. Cand e facuta poza , Moartea e in Hitman Agency , deci ar trebui sa aiba numele cu rosu. 6. Bara de viata e muuult prea lunga , deci e editata. Taci daca nu stii , nu mai face pe detectivu ca nu reusesti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Dovada data de Dookieee ca e trucaj este aceasta topic facut aiurea ca sa ne mintit etc stiam de la inceput : http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg Tu vrei sa spui ca asta ( http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg ) e poza reala, iar cea a lui Hooliganu cea falsa? Poza asta este trucata, nu cea a lui Hooliganu, uitate la health bar si la nume, health bar e prea lung, nu ii apare ID-ul lui Moartea, nicku' sta mai sus de atat, si in nici un caz asa, tu nu vezi ca e aceeasi poza doar ca e modificata? Cum crezi ca a facut "Bafta" poza aia? a pus-o la misto..Doamne, nici de atat nu va dati seama unii.. Cand primesti arme de la admini nu iei ban.. Scuze daca am inteles gresit, dar din ce ai zis tu exact asta reiese. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 NORMAL ma ca e editata , va agitati atat. Derek , iar incepi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HooL Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 Dovada data de Dookieee ca e trucaj este aceasta topic facut aiurea ca sa ne mintit etc stiam de la inceput : http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg Dookie a facut poza aia intentionat sa radem putin,cu numele Moartea deasupra ca si cum ar fi o fantoma etc.E la mintea cocosului da no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pad Vlad 1993 Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Tu vrei sa spui ca asta ( http://img245.imageshack.us/img245/4350/moarteafinal.jpg ) e poza reala, iar cea a lui Hooliganu cea falsa? Poza asta este trucata, nu cea a lui Hooliganu, uitate la health bar si la nume, health bar e prea lung, nu ii apare ID-ul lui Moartea, nicku' sta mai sus de atat, si in nici un caz asa, tu nu vezi ca e aceeasi poza doar ca e modificata? Cum crezi ca a facut "Bafta" poza aia? a pus-o la misto..Doamne, nici de atat nu va dati seama unii.. Cand primesti arme de la admini nu iei ban.. Scuze daca am inteles gresit, dar din ce ai zis tu exact asta reiese. Da vad acum ca este trucata imi cer scuze nu am fost prea atent cu armele da mai tin minte ca a facut moartea un event cu drujbele si au loat 2-3 ban cand le-a dat Gabb acele drujbe in hambar de la Aero LV, si daca ii da Uzzy etc ii da ban un admin va rog sa ii explicati. doar admini pot avea acele arme ca sa nu ia ban etc intrebati ca asa este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelme Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 O sa te sun in joc sa iau si eu rent te-a mai aparut vreodata de atunci ? eu sper sa nu se rezolve bugu e prea tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 O sa te sun in joc sa iau si eu rent te-a mai aparut vreodata de atunci ? eu sper sa nu se rezolve bugu e prea tare Nu e de la casa lui neaparat ... Nu ai vazut postul lui rizi ? Ciudatul ala aparuse si la gara ... Cum am mai zis eu personal cred ca e vorba despre un mic bug la VirtualWorld ... Cand stai cu TV pe cineva cred ca se schimba VirtualWorld-urile , iar atunci cand revii , pe aceeasi "usa" cu tine esti insotit si de nebunul ala ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiX Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 E prea tare bugu..incercati in alte case sa stati cu tv pe multi in special cu astea cu skin de cj...nu e neaparat sa fei casa aia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXtherealone Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Frate eu zic sa chemi un exorcist cu asa ceva nu e de gluma )) ))))))))) buna asta , poate apari si tu la discovery la fenomene stranii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Mai mult ca sigur e bug la client. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.