Jump to content

ACS Poli şi-a prezentat cele cinci achiziţii făcute pentru a se menţine în Liga 1. Cum vede Ionuţ Popa meciul cu Sepsi şi vestea mare primită de jucători

E U S E B I U
 Share

Recommended Posts

GWu8B1M.jpg

ACS Poli şi-a prezentat, astăzi, într-o conferinţă de presă, noile achiziţii, cinci la număr, înainte de primul meci oficial din 2018, pe care îl va juca vineri, la Ploieşti, de la ora 18:00, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Nou-veniţii sunt Alexandru Popovici, Adrian Zaluschi, Adrian Enescu, Akaki Khubuthia şi ugandezul Kayondo.

Înainte de acest meci cu penultima clasată, jucătorii şi-au primit salariile pentru lunile de toamnă, după plata ratei din drepturile de televizare.

Poli nu are amintiri plăcut de pe "OZN Arena", iar Ionuţ Popa speră ca, de data aceasta, alb-violeţii să se impună. ”Dacă echipa joacă la 70-80-90% din ce cer eu, adversarii puţin mă interesează. Dar, bineînţeles, că vom ţine cont şi de acest aspect. Ei au adus mulţi jucători străini, mizează mult pe partea a treia a campionatului, când un meci câştigat te poate duce mult în sus. Au antrenor bun, jucători buni. Sper ca la jocul de la Ploieşti, unde până acum am avut ghinion, să ne aducă posibilitatea să ne bucurăm mai mult”, a declarat antrenorul timişorenilor.

Jucătorii sunt optimişti în ceea ce priveşte reluarea partidelor oficiale. „Mă bucur foarte mult că am ajuns la Poli Timişoara, vreau să le mulţumesc preşedintelui şi antrenorului că m-au dorit. Sper să avem un parcurs cât mai bun şi să ne îndeplinim obiectivul. Pe plan personal îmi doresc să ajut echipa cât mai mult”, a declarat Adrian Enescu.

Popovici e fericit că a revenit acasă. ”Sunt foarte bucuros că am revenit la echipă, le mulţumesc antrenorului şi conducerii pentru încrederea oferită. Îmi doresc o parte a doua a campionatului cel puţin la fel de bună ca anul trecut”, a precizat atacantul.

Adrian Zaluschi va avea şansa să joace pentru prima dată în Liga 1. ”Sunt foarte bucuros că am ajuns la Poli, având în vedere că vin din Liga a 2-a. Sper să-mi fac treaba cât mai bine, mulţumesc preşedintelui şi antrenorului că mi-au dat şansa să joc în Liga 1”, a declarat mijlocaşul venit de la Ripensia, din Liga 2.

Şi străinii sunt mulţumiţi de ce au găsit la club. ”Sunt fericiţi că am ajuns la echipă, Timişoara e o echipă bună din punctul meu de vedere şi sper să pot ajuta echipa”, a spus georgianul Akaki. ”Mă bucur că am ajuns la acest club minunat. Sper să ducem echipa pe un loc bun”, a punctat Kayondo.

Cei de la ACS Poli au mai achitat din datoriile către creditori după plata banilor din drepturile TV, plus salariile pe lunile octombrie şi noiembrie, astfel că, până la 31 martie, mai trebuie plătită luna decembrie, pentru licenţiere.

”Am plătit toţi banii către Cristea Opria. La fotbalişti am plătit până în decembrie, deci suntem aproape pe zero cu datoriile, vom achita în perioada următoare şi salariul pe luna decembrie. Cu ANAF suntem la zi. În proporţie de 70% am plătit datoriile către cei care au creditat clubul. Cu cât terminăm mai sus în clasament, va fi mai bine, pentru că vom avea mai mulţi bani”, a explicat preşedintele Radu Birlică.

ACS Poli e pe locul 9, cu 26 de puncte, iar Sepsi e pe 13, cu 15 puncte. Meciul începe vineri, la ora 18:00, şi e televizat de DigiSport, TelekomSport şi Look TV.

Sursa: ProSport.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.