Jump to content

Problema la war.

GoLd eXe

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Nu știu de ce când intru  pe turf nu imi mai face culorile mafiilor care au war pe acel turf. daca stiti voi de la ce mod e lasa-ți un comm folositor.
Screenshot (în caz că este necesar): 

Alte precizări: Mersi.

Daca ai fii aratat si cat ping aveai, poate imi dadeam si eu seama. Si nu e de la moduri, e de la conexiunea ta de internet, daca ai de la telekom e ceva normal, au deseori momente in care si daca ai avea download speed de 100mb/s e ca si cum ai avea 1 mb/s.

9 minutes ago, uW GOLD EXE said:

Am de la Next Star, nu este de la internet, problema este de la moduri. am bagat niste moduri de a lui Hayden si de atunci a inceput sa imi faca mie asa. 

Pai daca iti face asa de cand le-ai bagat, eu mai prost fiind le-as fi scos, dar plm.. poate sunt eu mai anapoda. :) 

2 hours ago, uW GOLD EXE said:

A da? daca e asa @Heisenberg dai avertiisment pentru comentari inutile, daca nu stii despre ce e vorba. nu te mai baga unde nu iti fierbe oala.

Primesti avertisment pentru post inutil, nu tu esti Moderator la aceasta sectiune de 2 ani ceva :)

P.s: Reinstaleaza jocul complet, corect si nu mai pune modurile alea.

-dezinstalezi jocul si SAMP

-dai un restart la PC / laptop 

-ștergi TOT ce tine de Gta San Andreas, inclusiv din My Documents 

-instalezi jocul pe alta partiție a PC-ului

15 minutes ago, uW GOLD EXE said:

Am facut asta de nu stiu cate ori  m-a frecat GTA-ul asta azi de m-a rupt cu instalare/dezinstalare. si fii atent nimic, e tot la fel!

atunci o rezolvare rapida, simpla si usoara e sa iesi din mafie pana iti dai seama de la ce e problema, o rezolvi si reintrii. Ca presupun si eu ca nu poti juca in conditiile acestea.

14 hours ago, uW GOLD EXE said:

Am facut asta de nu stiu cate ori  m-a frecat GTA-ul asta azi de m-a rupt cu instalare/dezinstalare. si fii atent nimic, e tot la fel!

Dar ți-ai pus aceleași moduri din nou? Ti se întâmpla pentru toate mafiile? Eu din cate stiu RDT are culoarea roșie si apare pe harta in videoclipul tau, poate fi si de la internet, conexiune slaba sau desincronizare.

N-am bagat din nou acele moduri, nush de la ce poatee fi nu doar la war face asa si la zonele de /spray. ma gândesc sa nu fie de la SampAddon pe mapa pe M imi arata zonele dar pe radar ul de jos nu. si da pe toate turf-urile se intampla la fel.

1 hour ago, uW GOLD EXE said:

N-am bagat din nou acele moduri, nush de la ce poatee fi nu doar la war face asa si la zonele de /spray. ma gândesc sa nu fie de la SampAddon pe mapa pe M imi arata zonele dar pe radar ul de jos nu. si da pe toate turf-urile se intampla la fel.

Încearcă pe un Gta curat ?, probabil sa fie bug la SAMP addon

Am încercat ieri de 10 ori, am instalat jocul si in alta partitie am incercat si cu GTA-ul curat, fara cleo instalat. tot asa, nu stiu de la ce, a inceput sa imi faca asa recent inainte mergea.. nu e nici de la SampAddon l-am dezinstalat si tot asa face.

1 hour ago, uW GOLD EXE said:

Am încercat ieri de 10 ori, am instalat jocul si in alta partitie am incercat si cu GTA-ul curat, fara cleo instalat. tot asa, nu stiu de la ce, a inceput sa imi faca asa recent inainte mergea.. nu e nici de la SampAddon l-am dezinstalat si tot asa face.

Descarcă versiunea Hoodlum a jocului dacă nu o ai.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.