SteamX Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Vreau link pentru downloadarea unui mod de multiplayer pentru gta san andreas care se instaleaza direct,fara chestia din screenshotScreenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:Am vazut ca e posibil,deci da Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 13 minutes ago, SteamX said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor:Vreau link pentru downloadarea unui mod de multiplayer pentru gta san andreas care se instaleaza direct,fara chestia din screenshotScreenshot (în caz că este necesar): Alte precizări:Am vazut ca e posibil,deci da Normal ca este posibil atunci cand nu accesezi toate prostiile de pe pagini si iti sunt instalate addons in browser si alti virusi. S-a inventat ADblocker, recomand alt browser gen Opera sau Maxthon Cloud si o scanare completa a PC-ului. Atunci o sa poti descarca si tu in liniste tot ce vrei, chiar daca as incarca installerul pe mediafire si etc tot asa ai patii. De pe site-ul oficial link direct: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-R2-install.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamX Posted February 10, 2018 Author Share Posted February 10, 2018 Am descoperit ca defapt se instaleaza si daca dau close la aia mersi oricum T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted February 10, 2018 Share Posted February 10, 2018 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.