IngeruDrogat Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 O descriere a filmului: Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O'Conner. Cu cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Trailer: Poze: Părere personală: Un film exceptional pacat ca seria acestor filme se incheie din nefericire actorul principal Paul Walker a murit punand capat seriei Fast And Furious am crescut cu aceste filme am vazut de N ori aceste filme si inca ma uit la ele cu acelasi drag chiar daca stiu ca Paul nu mai este printre noi a fost un actor foarte bun referitor la film nu am decat cuvinte de lauda filmele din seria Fast And Furious pot sa spun spun ca sunt cele mai exceptionale filme de curse cu masini. Sursa: Descrierea serialului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Filmul e bun doar de popcorn, in rest toata seria e idioata si trebuie privita cu creierul oprit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin ToV Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 (edited) Toate cele 8 parti mi se par bune. Multi zic ca nu le plac partile astea mai noi deoarece nu se mai bazeaza pe cursele cu masini ca in primele parti, insa parerea mea este ca daca faceau toate 8 partile bazandu-se pe curse, devenea foarte monoton totul. Edited February 27, 2018 by South Constantin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts