Tweenzy ToV Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Model pentru întrebări: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, cand dau sa ma conectez pe samp, nu-mi intra pe samp. Asa imi face pe orice GTA, se poate gasi o rezolvare?Screenshot (în caz că este necesar): Nu este. Alte precizări: Sper sa ma ajutati cat de curand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 @VIP Hardway așa am pățit și eu. Nu voia să-mi execute GTA_SA.EXE, am încercat versiunea Hooldum, nu a mers, am încercat să îmi fac un User nou la windows, nu a mers, până când am văzut că nu am placa video instalată. Deci, poate aia e problema și la tine, deoarece placa video are niște programe ce ajută la rularea GTA-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 8 minutes ago, PCR EvolutioN said: @VIP Hardway așa am pățit și eu. Nu voia să-mi execute GTA_SA.EXE, am încercat versiunea Hooldum, nu a mers, am încercat să îmi fac un User nou la windows, nu a mers, până când am văzut că nu am placa video instalată. Deci, poate aia e problema și la tine, deoarece placa video are niște programe ce ajută la rularea GTA-ului. Am luat driverul de la placa de pe site-ul oficial de la nivida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 @VIP Hardway și funcționează? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 1 hour ago, PCR EvolutioN said: @VIP Hardway și funcționează? Nu. Problema e de la altceva. EDIT: Am rezolvat cu conectarea, dar iau crash la orice modpack care il descarc de pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 1 hour ago, VIP Hardway said: Nu. Problema e de la altceva. EDIT: Am rezolvat cu conectarea, dar iau crash la orice modpack care il descarc de pe net. Descarca versiunea Hoodlum a jocului, este cea mai buna si fi atent la cum instalezi modurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 41 minutes ago, Heisenberg said: Descarca versiunea Hoodlum a jocului, este cea mai buna si fi atent la cum instalezi modurile. Nu cred ca e greu sa dezarhivezi un modpack, o sa incerc si versiunea asta. @Heisenberg, un link de la hoodlum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 @VIP Hardway https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Tutorials:SAMP_Installation Ai aici toate informațiile necesare pentru a instala corect GTA-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 2 hours ago, PCR EvolutioN said: @VIP Hardway https://wiki.b-zone.ro/index.php?title=Tutorials:SAMP_Installation Ai aici toate informațiile necesare pentru a instala corect GTA-ul. Aveti de gand sa intelegeti si voi ceva din ce zic? Eu nu am probleme cu GTA DEFAULT, doar cu modpack-urile, IMI IAU CRASH LA FIECARE!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 @VIP Hardway atunci nu mai instala mod-packuri daca asta e problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 Just now, PCR EvolutioN said: @VIP Hardway atunci nu mai instala mod-packuri daca asta e problema. Trebuie sa fie o rezolvare, pana acum nu am avut-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 @VIP Hardway incearca si baga-ti un anticrasher, poate iti merge asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweenzy ToV Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 1 minute ago, PCR EvolutioN said: @VIP Hardway incearca si baga-ti un anticrasher, poate iti merge asa. Am bagat anticrash, am bagat manual samp / cleo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 incearca sa-i dai end task din task manager, pentru ca probabil ruleaza pe fundal, si incearca iara, daca tot asa face fa asta de mai multe ori pana iti deschide gta-u, asa am patit si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.