Zhao Posted March 18, 2018 Share Posted March 18, 2018 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, ce pot sa fac daca am sensitivitatea prea mare in joc, si cand trag cu arma, si cand misc pur si simplu camera, am o liniuta in joc, la windows cand schimb la mouse settings pe acolo dau la mic se misca la fel, am sensitivityfix.cs am tot dar tot fuge tinta, si in alte vremuri se misca greut dar era perfect.Screenshot (în caz că este necesar): Nu e necesar. Alte precizări: Ce as putea face Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucci flip flops Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 @Zhao recomand sa folosesti un SensivityFix.cs si sa schimbi sensivitatea la mouse din setari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Vlad Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Recomand sa schimbi sensivitatea la mouse din joc. Dai ESC - Options - Controller Setup - Mouse Settings - Mouse Sensivity sa lasi mai putine linii, eu am 3 linii acolo dar tu iti faci cum vrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhao Posted March 19, 2018 Author Share Posted March 19, 2018 3 hours ago, dL VladBZ said: Recomand sa schimbi sensivitatea la mouse din joc. Dai ESC - Options - Controller Setup - Mouse Settings - Mouse Sensivity sa lasi mai putine linii, eu am 3 linii acolo dar tu iti faci cum vrei. Mi ati spus amandoi niste lucruri pe care le am zis si eu. Am zis ca am o liniuță la sensitivitate in joc si am si sensitivityfix.cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 hmmm... ai buton de dpi pe mouse? daca da uita-te pe cutie si vezi ce culoare are fiecare dpi, si pune-ti nush dpi 2000 sau care iti place, ca probabil ai 2500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhao Posted March 21, 2018 Author Share Posted March 21, 2018 On 19.03.2018 at 10:08 PM, TheCrack said: hmmm... ai buton de dpi pe mouse? daca da uita-te pe cutie si vezi ce culoare are fiecare dpi, si pune-ti nush dpi 2000 sau care iti place, ca probabil ai 2500 Da,am un buton pt sensitivitate, si are 4 "nivele" si sunt pe cel mai mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
666BELLEDELPHINE Posted March 21, 2018 Share Posted March 21, 2018 @Zhaohmm..pai incearca mai multe sensivityfix-uri d-astea, vezi la setarile mouse-ului din windows, daca ai mouse razer descarca Razer Snypase si vezi ca ai o optiune pentru axele X-Y[te prinzi tu]. https://imgur.com/a/DlF4h da chestia asta pe mai mic din razer snypase(daca ai mouse razer). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhao Posted March 22, 2018 Author Share Posted March 22, 2018 Ok, o sa incerc merci de sugestie On 21.03.2018 at 9:40 AM, Finee said: @Zhaohmm..pai incearca mai multe sensivityfix-uri d-astea, vezi la setarile mouse-ului din windows, daca ai mouse razer descarca Razer Snypase si vezi ca ai o optiune pentru axele X-Y[te prinzi tu]. https://imgur.com/a/DlF4h da chestia asta pe mai mic din razer snypase(daca ai mouse razer). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 doar in samp ai problema asta? sau oriunde? daca oriunde cauta in setari mouse fast sau nush cum era si da-l mai low daca e pe max Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Au trecut 48 de ore fara răspuns, topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.