Jump to content

Cerere Hitmen Agency

Stefanovsky

Recommended Posts

Varsta (Reala): 17 ani
Factiuni precedente : Nicio factiunea.
Rank-ul ultimei factiuni ( Specifica si factiunea) : -
Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : -
Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : -
De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur agentiei deoarece ma consider o persoana destul de agila si atenta la detalii,care se poate adapta in orice tip de conditii.
Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? :Eu consider ca aceasta agentie se ocupa cu acceptarea si incheierea unor contracte  de genul "bounty"...
Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Am citit
Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Sunt o persoana foarte serioasa si sunt dedicat.
Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?:Nu am avut niciodata niciun antecedent cu vreun membru Hitman Agency.
Ai mai fost membru Hitman :Nu am mai fost membru Hitman Agency.
Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : -
Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 ore in timpul saptamanii,iar 6 in timpul liber (weekend-vacanta)
Nickname-uri anterioare /
 conturi anterioare :Acesta este primul Nickname.
Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :COnsider ca sunt capabil de a indeplini un contract fara probleme.
Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? :Nu am si nici nu am avut niciodata probleme in scriere,mai ales in limba materna:stapanesc aceasta limba foarte bine,fiind elev la profil de Filologie.
Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (Precizeaza care) :Nu sunt pe blacklist-ul niciunei factiuni.
Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: -
Alte precizari? : Doresc sa precizez ca am nivel 16 si ma indrept cu pasi repezi inspre nivel 17 si ca am skill 5 - detectiv.

Status: https://imgur.com/a/4KqfDw3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.