r3nutzu Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Deci, toti stim ca saptamana trecuta a fost raport optional din cauza problemelor cu netul. Nu inteleg de ce l-ati facut din nou obligatoriu pentru ca, mie cel putin imi pica serveru din 2 in 2 minute. Dau sa scriu parola si cand am scris /pin deja am luat desync, dau reconnect, ori ma pune pe cladire afk ori imi da lost connection to server... In felul asta o sa iau FW, este imposibil sa fac raportul. Poate nu numai eu am problema asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Tie cel putin iti merge, mie deloc, 0/0 players doar pe rpg1, restu 2, 3 si 4 merg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South KrieGer Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Ce raport sa mai faci ca nici mie nu prea imi merge, iar tre' sa faca astia rapoartele optionale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THELiAR Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Pe website este postat un mesaj pe care nu stiu daca multi il observa care suna in felul urmator: Quote Veți fi informați în aceste zile dacă rapoartele vor fi obligatorii, înjumătățite sau opționale în această săptămână 1 hour ago, r3nutzu said: Nu inteleg de ce l-ati facut din nou obligatoriu Nu stiu unde scrie ca raportul de activitate este obligatoriu, dar probabil ai inteles gresit. In legatura cu sanctiunile, nu va fi nimeni sanctionat din cauza asta. Urmariti websiteul si o sa aflati cum va fi raportul de activitate pentru saptamana asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TibiD Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 36 minutes ago, Beyond said: Tie cel putin iti merge, mie deloc, 0/0 players doar pe rpg1, restu 2, 3 si 4 merg. Aceeasi problema o am si eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN qD3nis Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Multumim de postare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastSkill Posted June 14, 2018 Share Posted June 14, 2018 ADV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duty1 Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Si eu am problema asta, iau mereu desync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Topicul este destul de vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.