Jump to content

Carlos Queiroz s-a dezlănţuit după meciul dramatic cu Portugalia: "Sunt decizii venite de sus. Domnul Infantino, trebuie să ridicaţi mâna şi să spuneţi asta"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

dgkpr4oxuairrrn.jpg.462ae5d9fd205fef4ce1e41ad1b89645.jpg

Selecţionerul Iranului, Carlos Queiroz (65 de ani), critică puternic decizia arbitrului de a nu-l elimina pe Cristiano Ronaldo (33 de ani), spunând că a fost o decizie care a contat pentru soarta meciului. Mingea era într-o altă zonă a terenului atunci când starul celor de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, l-a lovit cu cotul pe jucătorul iranian de la Al-Sadd, Morteza Pouraliganji (26 de ani), antrenorul selecţionatei iraniene acuzând grav FIFA pentru favorizare. 

“Ai oprit jocul pentru VAR şi acolo este o lovitură cu cotul. Lovitură cu cotul. Asta înseamnă cartonaş roşu în regulament, iar în regulament nu precizează ce trebuie să faci dacă e vorba de Messi sau Ronaldo. Poate decizia nu a fost a arbitrului, ci a venit de sus”, anunţă Queiroz nervos, conform Guardian. “Jocul acesta le aparţine oamenilor, nu persoanelor din spatele scenei. Sugestia mea, domnule Infantino, este să ridici mâna şi să spui “Îmi pare rău, VAR nu merge şi trebuie să nu îl mai folosim” a adăugat acesta. 

Antrenorul portughez, Fernando Santos (63), spune că nu a văzut filmuleţul incidentului cu lovitura de cot a lui Ronaldo: “Ar trebui să mă uit încă o dată ca să vorbesc despre, dar eu cred că VAR-ul şi-a făcut treaba şi asta trebuie să acceptăm” a spus selecţionerul Portugaliei. 

“Jucătorii mei merită mai mult respect, fanii iranieni merită mai mult respect” a spus Carlos Queiroz în final. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.