Jump to content

Low şi-a găsit cu greu cuvintele după eşecul cu Coreea de Sud: ”Dezamăgirea e imensă”

cedrykk
 Share

Recommended Posts

loew.thumb.jpg.0eed7bb29ca7ab8b043bb1e8fe408567.jpg

Germania a fost eliminată încă din grupe de la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a pierdut dramatic în ultima etapă, împotriva Coreei de Sud, scor 2-0. Kim şi Son, cu două goluri în minutele de prelungire, au trimis Campioana Mondială acasă. 

Selecţionerul Joachim Low şi-a găsit cu greu cuvintele după dezastrul cu Coreea de Sud, care bate un ”record” vechi din 1938, an în care Germania a ieşit pentru ultima oară din prima rundă. ''Dezamăgirea e imensă. Nu am fi meritat să căştigăm din nou Cupa Mondială, nu am fi meritat să trecem în runda optimilor. Echipei i-a lipsit deprinderea cu care jucam de obicei şi partitura pe care o abordam. Dinamismul care ne-a adus atâtea goluri a lipsit şi el, deci am fost eliminaţi pe merit”, a spus Low după meciul cu Coreea de Sud.

Low s-a arătat surprins după eşecul cu Coreea de Sud, şi vorbeşte, încrezător, despre viitor: ”Sunt surprins. Surpins pentru că nu am reuşit să ne mobilizăm şi să batem Coreea. Le-am spus jucătorilor că sunt sub presiune, pentru că  Suedia juca la aceeaşi oră. Am avut sentimentul că echipa noastră dorea să se treacă peste toate şi să se califice.

Ce facem în continuare? Trebuie să discutăm, e prematur să vorbesc acum. Îmi voi lua câteva ore să mâ obişnuiesc cu situaţia.
Dacă cred că rezultatele prevestesc vremuri grele pentru fotbalul german? Nu, nu cred deloc. Cred că avem tineri foarte talentaţi, iar câţiva au potenţialul să se dezvolte. Şi alte echipe au fost în aceeaşi situaţie. Noi trebuie să tragem concluziile corecte şi să fim mai buni în viitor”, a mai punctat selecţionerul Germaniei

”Die Mannschaft” a terminat pe ultimul loc în grupa F, cu trei puncte, la egalitate cu Coreea de Sud. Mexic şi Suedia merg în optimi, cu câte şase puncte. 

Neuer a oferit faza turneului final, la scorul de 1-0 pentru sud-coreeni. Portarul german a terminat meciul ”în atac”, fiind presat de rezultatul care trimitea Germania acasă din grupe pentru prima oară din 1938.
Ju-Se Jong l-a servit perfect pe Son de la mijlocul terenului, iar acesta a trimis în poarta goală pentru 2-0, gol care i-a împăcat pe nemţi cu ideea că vor părăsi competiţia mai devreme decât au crezut.

Sursa

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.