Jump to content

Peter Schmeichel a transmis un mesaj emoţionant după eliminarea Danemarcei de la Cupa Mondială: "Nu pot să fiu mai mândru"

cedrykk
 Share

Recommended Posts

schmeichel.jpg.8e589753d349f2f8c16b71e24e202ebf.jpg

Peter Schmeichel a fost, probabil, cel mai fericit părinte din lume în minutul 166, când fiul său, Kasper, a apărat penalty-ul executat de Luka Modric şi a trimis partida din optimile Cupei Mondiale la loviturile de departajare. Croaţii au izbutit să iasă triumfători la final, dar fostul portar de la Manchester United a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii şi staff-ul echipei naţionale. "Nu mai am cuvinte. Nu pot să fiu mai mândru de ţara mea, de fiul meu, de colegii săi, de staff-ul tehnic şi de fantasticul nostru antrenor Age Hareide. După ce toate lacrimile se vor usca vom realiza cât de bine ne-am descurcat", a scris Peter Schemichel pe pagina sa de Twitter. 

Danemarca a deschis scorul încă din primul minut al partidei cu Croaţia, când Mathias Jorgensen l-a învins pe Subasic cu un şut din apropiere. Mandzukic a egalat după doar trei minute, profitând de o eroare din defensiva Danemarcei. S-a mers la loviturile de departajare, unde elevii lui Zlatko Dalic s-au impus cu 3-2. Eriksen, Schone şi Nicolai Jorgensen au fost blocaţi de Subasic, iar Ivan Rakitic a transformat lovitura decisivă. Schemichel a fost şi el la înălţime, reuşind să apere execuţiile lui Badelj şi Privaric.
Pentru Croaţia urmează meciul din sferturi cu Rusia, care a eliminat campioana din 2010, Spania, tot în urma loviturilor de departajare. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.