Jump to content

Tite explică eşecul: "Pentru mine, el a făcut diferenţa! Simt durere şi amărăciune, e greu de acceptat". Ce decizie va lua Federaţia din Brazilia, după campania ratată

cedrykk
 Share

Recommended Posts

tt.thumb.jpg.f12751d291221cb122fcf9c898410182.jpg

Plecat la drum cu gândul de a aduce Braziliei primul titlu mondial după o pauză de 16 ani, Tite (37 de ani) şi-a văzut visul oprit de către Belgia, la Kazan, în sferturile de finală, iar la finalul meciului a avut o reacţie cât se poate de sinceră.

Brazilia a dat totul. A atacat cât a putut, a avut mari ocazii de gol şi obară prin Thiago Silva, însă Thibaut Courtois a făcut un meci fenomenal şi şi-a salvat echipa în multe rânduri. Imediat după marea dezamăgire suferită la Kazan, selecţionerul Braziliei a ţinut să scoată în evidenţă rolul esenţial al goalkeeper-ului de la Chelsea: "Pentru mine, Courtois e cel care a făcut diferenţa", a fpus Tite, după meci, pentru ca mai apoi să detalieze: "Belgienii au avut doar trei faze de poartă, dar au fost eficienţi. Mi-e greu să o spun, dar nu a fost un joc frumos, între două echipe care au calităţi tehnice impresionante. Cu toată durerea şi amărăciunea pe care le simt, mi-e greu să vorbesc acum. Dar, cui îi place fotbalul sigur a apreciat acest meci. Mă refer la persoanele care nu au fost implicate emoţional. A fost un spectacol, un meci cu de toate, dar noi am pierdut. Timpul va arăta, însă, că suntem pe drumul cel bun. Accidentele se întâmplă, iar azi ni s-a întâmplat nouă. Mă doare să o spun şi n uvreau să iau din meritele Belgiei. Dar soarta a fost crudă cu noi. E foarte greu de acceptat".

Potrivit primelor informaţii din presa Braziliană, şefii Selecao nu vor să renunţa la serviciile lui Tite după campania din Rusia şi sunt gata să-i ofere selecţionerului de 57 de ani şansa de a califica şi conduce Brazilia şi la Cupa Mondială din Qatar, din 2022. De ce? Oamenii care se ocupă de destinele fotbalului brazilian au rămas impresionaţi de cele 20 de victorii şi 55 de goluri marcate de echipă în 26 de meciuri cu Tite pe bancă şi consideră că e momentul pentru continuitate. Învins de doar două ori în tot acest interval, Tite are argumentul de a fi europenizat Brazilia, care a primit doar opt goluri în 26 de meciuri.

Cu Brazilia incapabilă să-şi egaleze semifinala din 2014, lupta se va da între şase echipe din Europa. Franţa - Belgia e prima semifinală şi se joacă pe 10 iulie, în timp ce Croaţia - Rusia şi Suedia - Anglia sunt programate sâmbătă, 7 iulie.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.