Jump to content

Vand Gear

F4L dookie

Recommended Posts

Nume produs: SteelSeries QcK+ fnatic limited edition !

Model: Click

Pret: 60 ron

Alte informatii: Avand in vedere ca este editie limitata ( nu se mai gasesc din cate stiu ) , l-am luat prin iarna ,deci o sa dispara de pe piata curand.

Nume produs: Mouse Microsoft 1.1 5 butoane black

Pret: 40 ron

Alte informatii: Mousul are 800 dpi , l-am folosit in sez. 25 pgl , inca este in stare buna , l-am ingrijit. Va sugerez sa nu da-ti banii pe prostii ca SteelSeries XAI , care costa 200 ron , am folosit si un ss xai , va spun nu este nici o diferenta , doar ca ii se seteaza dpi-ii

Nume produs: SteelSeries Siberia v2. orange (fnatic limited edition)

Pret: 250 ron

Alte informatii: Castile le-am luat la vre`o 3-4 zile de cand au aparut (prin primavara) , sunt editie limitata exact ca padul de mai sus... Inca mai am garantie pe ele 6 luni. Sunt in stare buna , se potrivesc perfect , sunetul este CLAR , daca jucati CS , vi le recomand , le-am folosit doar cat am jucat CS , acum ca m-am lasat nu prea imi mai sunt de folos. Pretul original al castilor a fost 370ron , nu ma injurati pretul in raport calitate-pret este foarte bun !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.