F4L dookie Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Nume produs: SteelSeries QcK+ fnatic limited edition ! Model: Click Pret: 60 ron Alte informatii: Avand in vedere ca este editie limitata ( nu se mai gasesc din cate stiu ) , l-am luat prin iarna ,deci o sa dispara de pe piata curand. Contact: PM me Nume produs: Mouse Microsoft 1.1 5 butoane black Model: Click Pret: 40 ron Alte informatii: Mousul are 800 dpi , l-am folosit in sez. 25 pgl , inca este in stare buna , l-am ingrijit. Va sugerez sa nu da-ti banii pe prostii ca SteelSeries XAI , care costa 200 ron , am folosit si un ss xai , va spun nu este nici o diferenta , doar ca ii se seteaza dpi-ii Contact: PM me ! Nume produs: SteelSeries Siberia v2. orange (fnatic limited edition) Model: Click Pret: 250 ron Alte informatii: Castile le-am luat la vre`o 3-4 zile de cand au aparut (prin primavara) , sunt editie limitata exact ca padul de mai sus... Inca mai am garantie pe ele 6 luni. Sunt in stare buna , se potrivesc perfect , sunetul este CLAR , daca jucati CS , vi le recomand , le-am folosit doar cat am jucat CS , acum ca m-am lasat nu prea imi mai sunt de folos. Pretul original al castilor a fost 370ron , nu ma injurati pretul in raport calitate-pret este foarte bun ! Contact: PM me Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Tc plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Topic closed, la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.