Jump to content

Breaking News

Fabiskh
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, FabiShunk PDB said:

bai macho man, termina-te cu replici de tigani ca nu-ti iese, apropo, imi place de tine ca te fac tigan desi am spus doar ca ai replici de tigan =)) sincer daca stiam ca esti de acea etnie nu mai ziceam nimic doar ca sa nu te simti prost, si daca eu ma fac de ras tu ai la signature un citat dat de tine in care arati si altora cat de inapt esti. "vror"

e ok, te iert de data asta te inteleg, esti dj la radio legends e normal sa faci greseli si pun pariu ca vei ataca chestia asta cu o replica de ce iti pasa tie daca sunt dj? pentru ca mai mult nu te duce si nu poti suporta adevarul ca vorbesti doar ca sa te afli in treaba

Ahaa ??, bine mă no-lifere, te las in lumea ta, apropo Radio Legend*, nu-s de acea etnie, dar cat timp zici că am replici de tigan automat mă faci și tigan, eu ți-am explicat că nu mă afectează aceasta chestie pentru că nu sunt rasist.

4 hours ago, BogdanLEGEND said:

Ahaa ??, bine mă no-lifere, te las in lumea ta, apropo Radio Legend*, nu-s de acea etnie, dar cat timp zici că am replici de tigan automat mă faci și tigan, eu ți-am explicat că nu mă afectează aceasta chestie pentru că nu sunt rasist.

dupa ce spui tu acolo daca eu ma apuc si vorbesc in chineza sunt chinez, sau daca ma apuc sa vorbesc despre un organ sunt doctor, vai de mama ta tu cu citatele tale

p.s sunt nolifer da imparte tu 66 la 27. e ok sa stai 2 ore la waruri pe fiecare zi, dar tu ai raport in pd, ce stii tu ce-s alea waruri

@rTn Dyablox VIP inchide te rog topicul ca n-are rost deja mi-e scarba sa vorbesc cu astia care sunt smardoi dar ei asculta salam si viseaza mertan

@FabiShunk PDB Nu putem cataloga un meme ca bun sau rau, e mai mult subiectiv. 2 meme-uri au prins la lume, acesta nu, dar odata ce l-ai postat iti asumi aceasta fapta. Topicul va fin inchis maine cum se cuvine conform regulamentului.

Sfatul meu e sa ignori mesajele negative. La cativa critici de meme-uri nu le ajung neuroni pentru a intelege un sarcasm sau o ironie, sa nu le distrugem lumea lor plina de umor si haz.

Sa nu mai vad cearta ca va ard pe toti, chiar daca esti tigan, o sa arzi ca evreul.

19 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

@FabiShunk PDB Nu putem cataloga un meme ca bun sau rau, e mai mult subiectiv. 2 meme-uri au prins la lume, acesta nu, dar odata ce l-ai postat iti asumi aceasta fapta. Topicul va fin inchis maine cum se cuvine conform regulamentului.

Sfatul meu e sa ignori mesajele negative. La cativa critici de meme-uri nu le ajung neuroni pentru a intelege un sarcasm sau o ironie, sa nu le distrugem lumea lor plina de umor si haz.

Sa nu mai vad cearta ca va ard pe toti, chiar daca esti tigan, o sa arzi ca evreul.

Sunt mahmur help 

31 minutes ago, FabiShunk PDB said:

dupa ce spui tu acolo daca eu ma apuc si vorbesc in chineza sunt chinez, sau daca ma apuc sa vorbesc despre un organ sunt doctor, vai de mama ta tu cu citatele tale

Dupa logica lui putem spune ca Smiley a fost pe marte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.