Jump to content

Derby ca în povești: FCSB 3-3 Dinamo

S e b i
 Share

Recommended Posts

VIDEO // Derby ca in povesti: FCSB 3-3 Dinamo! Florinel Coman a marcat direct din corner, Dinamo a egalat in minutul 89

3-3 rezultatul final, la capătul unui meci foarte spectaculos! Gnohere a deschis scorul în minutul 10, iar dinamoviștii au egalat în prelungirile primei reprize, prin Mircea Axente.

Florinel Coman a reușit o nebunie de gol în minutul 55, direct din corner, iar Dan Nistor a restabilit egalitatea șase minute mai târziu.

Coman a făcut dubla în minutul 68 și steliștii se îndreptau spre victorie. Sărbătoarea le-a fost stricată de Mihai Popescu, cu un gol marcat cu capul în minutul 89, după o centrare venită de la Salomao.

Sursa

14 minutes ago, IuIian69 said:

Frumos meci. #FCDinADN

Apreciez ca ai lasat un comentariu, dar pentru a posta, trebuie sa respecti un regulament. 

In regulament scrie "Comentariile trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte".

Acum te-am avertizat, dar daca se va mai repeta iti voi acorda sanctiune.

O seara frumoasa.

4 minutes ago, Steluta said:

Apreciez ca ai lasat un comentariu, dar pentru a posta, trebuie sa respecti un regulament. 

In regulament scrie "Comentariile trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte".

Acum te-am avertizat, dar daca se va mai repeta iti voi acorda sanctiune.

O seara frumoasa.

Pare rău, nu am apucat să citesc regulamentul acestei secțiuni, sper să nu se mai repete, o seară bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.