Jump to content

Ce simte un fotbalist care se desparte de echipa cu care a scris istorie. Gândurile lui Kovacic la plecarea de la Real

cedrykk
 Share

Recommended Posts

mateo-kovacic.thumb.jpg.97d7a4bd64455ddf77d18447102e8501.jpg

Mateo Kovacic nu a stat pe gânduri. A vrut să plece de la Campioana Europei. Zis şi făcut. Tânărul jucător a reuşit să îl convingă pe preşedintele Florentino Perez să îl lase să plece de la Real Madrid. Mijlocaşul de 24 de ani a plecat sub formă de împrumut la Chelsea, pe o periadă de un an. Prima reacţie a lui Kovacic pe contul său de Twitter de la despărţirea de galactici a fost adresată noii sale echipe. "Sunt foarte fericit şi entuziasmat că am ajuns la Chelsea. Este un privilegiu şi mă simt minunat că fac parte din lotul acestui club. Abia aştept să încep antrenamentele şi meciurile. O să încerc să dau tot ce am mai bun acestui club şi să îi fac fericiţi pe fanii noştri", au fost cuvintele lui Kovacic pe Twitter.  La o zi distanţă, mijlocaşul a trimis un mesaj şi către fosta sa echipă, Real Madrid, formaţie pe care spune Kovacic, nu o va uita niciodată: "După 3 ani, perioadă în care am câştigat atât de multe trofee, am decis să merg mai departe. Cu toate că acum avem drumuri separate, vreau să îi mulţumesc familiei Real Madrid şi tuturor fanilor, pentru o parte minunată din viaţa mea. Nu o să uit niciodată!"  

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.