DRUiD ROYAL Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Numele produsului: Invitatii filelist Model: - Starea produsului: Neutilizat. Detalii despre produs: Cu aceste invitatii va puteti crea un cont de FileList Preţ: 25 lei = 1 invitatie / 6e (clienti bzone) = 1 invitatie Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu schimb, accept doar psf sau euro clienti. Metoda de plată: Paysafecard sau euro clienti Contact: PM / Reply in topic Imagini: https://imgur.com/a/yRs4U5M Alte precizări: Dispun de doar 2 invitatii. Accept doar paysafecard de 25lei pentru o singura invitatie sau 6e pe clienti bzone. In 2 zile imi expira, deci doar pana atunci este valabila oferta, primul venit primul servit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuma Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Ia zi, ai profitat că azi puteai să faci conturi moca și ai făcut cu vpn, ă? =))) și eu am făcut așa mno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRUiD ROYAL Posted September 4, 2018 Author Share Posted September 4, 2018 16 hours ago, Yukki said: Ia zi, ai profitat că azi puteai să faci conturi moca și ai făcut cu vpn, ă? =))) și eu am făcut așa mno 1. Nu mai lasa reply-uri aiurea daca nu ai de gand sa faci oferte. 2. Nu am facut niciun cont cu vpn, am cumparat invitatii din banutii pe care ii aveam pe contul meu personal, n-are nicio legatura ceea ce ai insinuat tu, cu ceea ce am facut eu. #EDIT: A mai ramas doar o singura invitatie, prima a fost vanduta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted September 17, 2018 Share Posted September 17, 2018 7 zile fara nicio oferta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.