xEpical Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 Nick-ul tau: xEpical Server: RPG 1 Descrierea bugului: Mi se pare ca se afiseaza eronat anumite sume de la income. La Old/New RP de la Al doilea Task din poza apare 5/7929, trebuia sa apara 7924/7929 in cazul in care am primit 5 RP. La Old/New MP tot la al doilea Task din poza apare 7932/120...la fel incorect. Circumstantele in care s-a produs bugul: Explicatia e in acest topic=>> Imi cer scuze daca nu am inteles bine sistemul de /taskuri..si/sau cel de income. Nick-ul tau: xEpical Server: RPG 1 Descrierea bugului: Cand vreau sa-mi vad a doua pagina din kicklog apare goala.. Circumstantele in care s-a produs bugul: Pur si simplu...am intrat pe website...si am dat pe tabul Kicklog...urmand sa accesez prima pagina..am primit destule kickuri incat sa am cel putin 1 pagina. Screenshot(s): https://www.youtube.com/watch?v=DxEtWOmQJQk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobo Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Primul nu este un bug legat de website, ci de joc, nu introducele datele ce trebuie afisate corespunzator. Al doilea bug va fi rezolvat la urmatorul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.