Cranien Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mhm, aveti idee cum pot scapa de patratul ala de acolo? de la PNG-ul cu ''Family'' e ciudat ca doar la el apare.Screenshot (în caz că este necesar): https://imgur.com/a/BO2CEY0 Alte precizări: Doamne ajuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Incarci imaginea pe imgur dupa tragi imaginea de pe imgur unde vrei tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cranien Posted October 12, 2018 Author Share Posted October 12, 2018 Am tras exact cum ai zis tu, si tot asa e, dar e ciudat ca daca trag alta poza, gen sa pun again aia cu ''Momente Speciale'' nu se vede asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cranien Posted October 12, 2018 Author Share Posted October 12, 2018 Si uite, am pus ''Momente speciale'' la greu, si ciudat ca la ele nu apar, si am pus ''Family'' ultima, si tot apare prostia aia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steluta Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 On 10/12/2018 at 10:06 AM, Cranien said: Am tras exact cum ai zis tu, si tot asa e, dar e ciudat ca daca trag alta poza, gen sa pun again aia cu ''Momente Speciale'' nu se vede asa. On 10/12/2018 at 10:14 AM, Cranien said: Si uite, am pus ''Momente speciale'' la greu, si ciudat ca la ele nu apar, si am pus ''Family'' ultima, si tot apare prostia aia. Puteai da edit. Nu trebuia sa faci dublu-post. Topic inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.