Jump to content

[REZOLVAT] [Nelamurire] Temperaturi Procesor

costi buci de cal

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am luat un samp cu moduri de minecraft extra fps booster, il gasiti la shark pe canal iar atunci cand ma joc cu toate ca am 300 fps, pc-ul devine zgomotos, 60 grade placa video (GT 730 2GB) si la procesor ajunge la 75 grade (AMD dual core 2.6) . Cand aveam default aveam lejer la procesor 50 grade si la placa 40, acu nush, aveti voi niste idei? dauneaza daca continui sa ma joc asa?
Screenshot (în caz că este necesar): nu este nevoie

Alte precizări: nope

On 10/19/2018 at 7:53 AM, Ciocleiu said:

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Mi-am luat un samp cu moduri de minecraft extra fps booster, il gasiti la shark pe canal iar atunci cand ma joc cu toate ca am 300 fps, pc-ul devine zgomotos, 60 grade placa video (GT 730 2GB) si la procesor ajunge la 75 grade (AMD dual core 2.6) . Cand aveam default aveam lejer la procesor 50 grade si la placa 40, acu nush, aveti voi niste idei? dauneaza daca continui sa ma joc asa?
Screenshot (în caz că este necesar): nu este nevoie

Alte precizări: nope

Oare sa fie de la moduri? Hmm, tu ce zici?

28 minutes ago, Ciocleiu said:

poate o fi de la asta cn jtie =))

ce parere ai de schimbatul de pasta?

p.s formulele alea sunt din fizica?

Eu zic sa cureti PC-ul de praf si sa schimbi pasta la un service autorizat sau scoate modurile sa vezi cum se comporta fara.

P.s: Formule generale (doar cateva) din ingineria constructiilor, dimensionari de baza al unei structuri s.a.m.d

3 minutes ago, Ciocleiu said:

il curat 1 data pe saptamana, am maxim 77 grade la procesor dar nu are pasta schimbata de 4 ani (e luat si SH), merita sa ma duc la un service sa o schimbe?

Ma mir de cum mai functioneaza acel procesor daca nu ai schimbat pasta de 4 ani, doamne.

2 minutes ago, Ciocleiu said:

merge ca uns cu toate ca-i un gunoi ordinar si l-am suprasolicitat in GTA 5 si CSGO =))

mersi de raspuns, iti voi da +, ma duc intr-o zi sa rezolv

se poate da t/c ms

Se recomanda schimbarea pastei de la procesor  macar o data pe an, mai ales daca e solicitat.

Topic inchis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.