Jump to content

Buguri neoane masini,faruri si textdraw masini.

INACTIVE ACOUNT

Recommended Posts

Nick-ul tau: DRUNK.[DNK]
Server: rpg2.b-zone.ro
Descrierea bugului: Buguri neoane masini,faruri si textdraw masini.
Screenshot(s): https://imgur.com/a/dl3BewO

In ultimul timp foarte multe buguri, nu este de la modurile mele sau de la gta-ul meu deoarece pe alte servere "rivale" nu am aceste probleme. Va las mai jos niste poze cum la masinile despawnate le raman neoanele si farurile pe strazi si la cele vip sau cele de politie le ramane un fel de splay pe langa ele. Acea culoare rosie este a farurilor si neoanele se vad foarte bine. Si la taxiuri mai ramane acel obiect cu "taxi" pe strazi.

Nu raman neoane pe strada si nici alte obiecte aiurea fara vreun sens.

Ele raman atunci cand o masina explodeaza (sau se intampla orice altceva incat este trimisa la punctul ei de spawn), dar in acelasi timp exista sofer in masina. Tu vezi masina ca dispare, dar fiindca soferul este AFK de exemplu, neoanele vor urma pozitia masinii numai dupa ce soferul revine in joc.

Ce am scris mai sus este doar un exemplu, pot fi si alte cazuri, oricum nu e bug de "ne-stergere de obiecte".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.