Jump to content

Antrenorul lui Real Madrid, în pericol: "Sper să nu mor". De ce se teme Julen Lopetegui

cedrykk
 Share

Recommended Posts

julen-lopetegui[1].jpg

Conferinţa de presă dinaintea derby-ului din La Liga, FC Barcelona - Real Madrid, a fost un chin pentru tehnicianul galacticilor. Antrenorul Julem Lopetegui a precizat că: "Sper să mai respir şi după El Clasico".

Potrivit publicaţiei sport.es, tehnicianul spaniol are emoţii pentru mare meci cu eterna rivală: "Sper să nu mor. Am puterea să îmi ajut echipa pentru partida cu Barcelona. Acesta este job-ul meu. Într-un meci de nivelul acesta sunt multe puncte cheie, iar jocul trebuie să fie bun. La fel de importantă este şi partea emoţională şi cum stăm din punct de vedere mental. Ateniţia mea este pe joc. Să atacăm şi să ne apărăm bine".

Julen Lopetegui a spus că nu mai are de ce să se gândească la primul 11 de pe Nou Camp: "Mi-este foarte clar cine va juca. Referitor la Marcelo, a suferit o lovitură, care l-a obligat să iasă de pe teren, însă este bine. S-a antrenat normal şi credem că este pregătit pentru meci".

"Ei au încredere în mine, iar eu am încredere în ei. Tot ce trebuie să facem este să muncim bine. Suntem nerăbdători să îi facem fericiţi pe suporterii noştri şi avem pregătit un meci bun pentru ei. Suntem gata", a mai spus Lopetegui.

FC Barcelona - Real Madrid va fi duminică, 28 octombrie, de la ora 17:15. Echipa pregătită de Ernesto Valverde este pe primul loc în La Liga, cu 18 puncte, în 9 meciuri jucate, în timp ce gruparea Real Madrid este pe poziţia a şaptea cu 14 puncte.

Sursa

Edited by cedryk1337

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.