Mikey0403 Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Nick-ul tau: EntropyServer: RPG1Descrierea bugului: Am primit crash fix dupa ce am ridicat miza cu 10.000.000$.Screenshot(s): https://imgur.com/a/cgqcUsx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebSilentWannabe Posted February 26, 2019 Share Posted February 26, 2019 Ce aiurea, am pățit și eu d-astea. Ar trebui sa se faca un sistem in asa fel incat banii sa fie transferați din balanta ta doar in momentul in care se încheie complet mana sau participarea ta in acea mana, în caz ca dai fold. Eu din fericire am pățit cu sume mai mici, de 10, 20, 30k, n am facut tamtam:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras North Diaconescu' Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Man, daca primeai crash nu mai aveai cum sa faci screenshot cu scroll-up Si daca era sa iti dea "Server closed the connection" primeai banii inapoi. Tot ce cred eu este ca ai pierdut banii si acum incerci sa dai vina pe sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikey0403 Posted February 27, 2019 Author Share Posted February 27, 2019 49 minutes ago, eG BlackSword said: Man, daca primeai crash nu mai aveai cum sa faci screenshot cu scroll-up Si daca era sa iti dea "Server closed the connection" primeai banii inapoi. Tot ce cred eu este ca ai pierdut banii si acum incerci sa dai vina pe sistem. Se vede ca esti prostut. Pur si simplu mi-a inchis din joc. Nu vezi imaginea ca e deasupra orasului? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Protectia pentru banii pe care ii bagati in Pot a fost realizata numai pentru cazurile in care serverul pica (adica se inchide subit procesul server-ului), sau pentru cazurile in care dam restart la server (la fel, inchidem procesul server-ului). Banii nu mai sunt restituiti daca acestia raman in Pot (adica serverul inca ruleaza pentru ceilalti jucatori in momentul in care voua va pica), pentru ca banii nu pot exista in 2 locuri in acelasi timp. Nu se poate face sa va retrag banii numai in momentul in care pierdeti, pentru ca voi puteti ridica miza cu o anumita suma si apoi cand vedeti ca pierdeti puteti sa gasiti o metoda prin care sa va faceti banii disparuti din mana si nu vor mai exista bani pentru a va retrage pentru Pot la finalul rundei. Si chiar daca as gasi o metoda sa va blochez banii incat sa aveti la final sa platiti Pot-ul, tot nu ar fi bine, pentru ca va puteti simula crash-uri/reconnect-uri cu anumite moduri cleo pentru a va scuti de plata Pot-ului. De asemenea, nu pot realiza restituirea banilor daca primiti "crash/relog/va pica sv" pentru ca in acest fel puteti abuza, din nou. Exista fel si fel de metode prin a va da crash intentionat, iar in acest mod se poate abuza pana prindeti o mana de carti buna si iar nu este ok... O sa ma gandesc la o varianta (daca se va gasi una), dar momentan, cine intra la masa de poker isi asuma ca in orice moment poate sa-i pice conexiunea, fie ca vorbim de internetul vostru de acasa, fie ca vorbim de un flood la server, fie ca vorbim de un crash al joc-ului vostru (e SA:MP, se mai intampla). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.