Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

S-a descoperit vaccinul impotriva fumatului

MnX Zinnyo
 Share

Recommended Posts

Vaccinul contine gene programate in laborator sa produca anticorpi care neutralizeaza nicotina inainte ca aceasta sa ajunga la creier, unde declanseaza senzatia de placere pe fondul careia se creaza dependenta. Oamenii de stiinta cred ca, daca fumatorii nu mai simt aceasta placere, renunta mai usor la viciu.

Vaccinul a fost descoperit de cercetatorii de la o universitate din New York si a fost testat pana acum doar pe soareci. Cand soarecilor vaccinati le-a fost administrata nicotina, anticorpii produsi au redus cu 85% cantitatea care a ajuns la creier, fara sa influenteze ritmul cardiac sau tensiunea arteriala.

In doi ani, cercetatorii spera sa inceapa si testele pe oameni.

Al dracu vaccin facut pe sobolani, ori sunt eu prost, ori astia incearca sa tot bage cacaturi in mintea lumii.

Logic, un sobolan nu simte nevoia de nicotina pentru ca nu e invatat cu asa ceva, ceea ce in schimb un om ce fumeaza in viata de zi cu zi, normal ca nu ii poti schimba gandirea si renunta asa "poc" la fumat ca si-a facut un rahat de vaccin, doamne vere.

4 hours ago, DeTroiT SENPAI said:

Mersi de informație, poți să îmi spui dacă acest vaccin se face și în Ro? Fumez de doi ani și aș vrea să încerc să mă las, dar este cam dificil. Ai +1 de la mine!

nu am nicio idee, îmi pare rău, dar vaccinul se face de ceva timp, cam de prin 2012.

11 hours ago, enzo said:

Al dracu vaccin facut pe sobolani, ori sunt eu prost, ori astia incearca sa tot bage cacaturi in mintea lumii.

Logic, un sobolan nu simte nevoia de nicotina pentru ca nu e invatat cu asa ceva, ceea ce in schimb un om ce fumeaza in viata de zi cu zi, normal ca nu ii poti schimba gandirea si renunta asa "poc" la fumat ca si-a facut un rahat de vaccin, doamne vere.

Te-ai gandit ca șoarecilor li s-a inaerat nicotina regulat pentru a crea dependenta? Aceste simptome nu se regăsesc numai la oameni.

Odata ce un animal ramane fara sursa dependenței pentru o perioada îndelungată, acesta poate deveni agresiv, dar asta diferă de la un individ la altul, inclusiv la oameni 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.