Jump to content

Decizia luată de Gigi Becali: doi jucători de la FCSB anunțați să își facă bagajele: „Nu se mai salvează” » Le-a găsit deja înlocuitori

South Andreey
 Share

Recommended Posts

wCrQk9h.jpg

Gigi Becali pare că s-a hotărât în privința mijlocașilor Adrian Stoian, 28 de ani, și Florentin Matei, 25 de ani, aduși în această iarnă. Patronul FCSB a găsit deja și înlocuitori pentru cei doi, însă n-a dorit să ofere detalii despre aceștia. 

„Nu cred că Stoian și Matei se salvează. Nu cred pentru că eu mai aduc doi jucători. Nu vi-i spun. Doi sau trei jucători voi aduce. Ori se integrează, ori pleacă cei care vin, nu mai am timp să aștept”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Venit în iarnă, Adrian Stoian a strâns doar 100 de minute la FCSB în sezonul regulat. Fotbalistul cu aproape 100 de meciuri în Serie A n-a mai fost dorit apoi de patron, care l-a scos din lot. 

Tot în iarnă a venit și Florentin Matei, care în 6 meciuri la FCSB a strâns 272 de minute. Fotbalistul fusese remarcat de Becali la Astra Giurgiu, sezonul trecut, când a avut evoluții destul de bune. 

Sursa: GSP.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.