IngeruDrogat Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 (edited) Titlul serialului: The Witcher Anii producţiei: 2019 - Genul serialului:Seriale de fantezie,Seriale bazate pe cărți,Drame TV,Seriale americane,Acțiune și aventură TV Număr sezoane şi episoade: 1 sezon 8 episoade Durata episoadelor: ~60 min Scurtă descriere: Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume haotică în care, adesea, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile. Recenzie personală: Momentan am vazut 4 episoade din acest serial si pot spune ca pe mine cel putin a reusit sa ma captiveze. Am observat anumite recenzii referitoare la poveste cum ca este prea anosta momentan pentru un singur sezon eu o consider destul de captivanta si cu potential astept sa apara sezonul 2. Edited February 22, 2020 by IngeruDrogat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a l u c a Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Mersi, am sa-l vizionez. L-ai descris frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted February 27, 2020 Author Share Posted February 27, 2020 13 hours ago, R a l u c a said: Mersi, am sa-l vizionez. L-ai descris frumos. Comentarii pot fi adăugate pentru a pune întrebări legate de serial sau pentru a împărtăşi propria experienţă, în caz că aţi văzut deja serialul. Cu placere dar ai fi putut comenta daca tot iti doreai sa faci un post in plus dupa ce l-ai fi vazut. Primesti 1 avertisment verbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted February 27, 2020 Author Share Posted February 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts