iLDuce Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) 1 minute ago, Je suis Lewis said: Atunci îți recomand junimea deja îmi dau seama cum gândești dacă consideri junimea un ,, grup cu oameni intelectuali '' Edited February 27, 2020 by iLDuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ssssssss Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Meh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R a l u c a Posted February 27, 2020 Author Share Posted February 27, 2020 (edited) 28 minutes ago, iLDuce said: mă scuzați, glumele care necesită mai mulți de 2 neuroni nu sunt prea populare aici Nu ne pasa de parerea ta, tineti comentariul pentru tine. Edited February 27, 2020 by R a l u c a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 21 minutes ago, iLDuce said: deja îmi dau seama cum gândești dacă consideri junimea un ,, grup cu oameni intelectuali '' hai ca nu eram ironic daca e )), m-am lamurit si cu tine, o zi buna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLDuce Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) 23 minutes ago, R a l u c a said: Nu ne pasa de parerea ta, tineti comentariul pentru tine. trăiesc într-o republică democratică, așa că am dreptul să-mi exprim opinia liber. 22 minutes ago, Je suis Lewis said: hai ca nu eram ironic daca e )), m-am lamurit si cu tine, o zi buna și crezi că nu mi-am dat seama? eram ce e drept 50-50, că-i mai greu să deduci ce spune o persoană doar citind o propoziție extrem de primitivă Edited February 27, 2020 by iLDuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDaT. Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 eh, merge @iLDuce Mai lasa si tu sleepu baa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts