TLG George Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 (edited) Salutare, La propunerea lui Kweb, am decis sa organizam lunar evenimente pentru clan cu scopul de a recompensa membrii cei mai activi. 1. Cel mai activ membru pe discord (August 2020) La sfarsitul acestei luni, cel mai activ membru de pe discord (mesaje text, vorbind pe canalele de voice) va primi o recompensa din partea clanului. Pentru inceput, premiul este secret, dar va putea fi, de exemplu: o suma de bani, un vehicul, droguri, materiale, clan owner pentru o zi...poate, etc. Castigatorul este: [TLG]DariusIstodor. Felicitari! Vei primi 500.000$ si 3000 de droguri. 2. Meme of the month (Septembrie 2020) Am creat un canal pe discord numit "Meme of the month" in categoria Events. Fiecare membru are dreptul in aceasta luna sa posteze maxim 3 meme-uri originale si bineinteles DOAR despre joc. Puteti vota prin reactii cele mai bune meme-uri, inclusiv noi, stafful vom vota fiecare postare care ne place. O sa reamintim membrilor pe parcursul acestei luni sa voteze si ei. Asadar, cel care aduna cele mai multe reactii la o singura postare (nu se aduna de la toate 3) va castiga 1.000.000$ din partea clanului si 200.000 de materiale. Castigatorul este: [TLG]Gras. Felicitari! 3. The most active member (Octombrie 2020) Am creat un canal pe discord pentru acest eveniment. Cei care doresc sa participe sunt nevoiti sa posteze la finalul acestei luni dovezi cu punctele lor la rapoartele de activitate in cadrul factiunilor, respectiv scorul la waruri in cazul mafiilor. Va castiga un singur membru in cazul mafiilor si un singur membru in cazul celorlalte factiuni. Premiul este secret. Castigatorul este: [TLG]5stackz. Felicitari! Vei primi suma de 700.000$. 4. Halloween Time (Noiembrie 2020) Am creat un canal pe discord pentru acest eveniment. Evenimentul consta in costumarea voastra cu ajutorul sistemelor din joc si postarea pe canal a maxim 3 costumatii de persoana. Exact ca si la "Meme of the month" cel mai votat costum va castiga. Va rog sa votati doar prin reactii cu emoji-ul LIKE. Pare un eveniment banal, insa vreau sa diversificam si totodata sa ne distram. Premiul va fi 800.000$, 200.000 materiale si 2.000 de droguri. Edited November 4, 2020 by TLG Grizzly 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts