TFG Maxximusss Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 16 hours ago, dlx said: Ce faceti bai baieti, sunteti tacuti tare aici pe forum. In general e forumul mort, sa vezi la factiune la mine, doar eu cu Koppen vorbesc pe discutii Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 3 hours ago, TFG Maxximusss said: In general e forumul mort, sa vezi la factiune la mine, doar eu cu Koppen vorbesc pe discutii Te cred, cam asa e si la noi, dar macar se mai gaseste cate cineva sa scrie ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Maxximusss Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 38 minutes ago, dlx said: Te cred, cam asa e si la noi, dar macar se mai gaseste cate cineva sa scrie ceva. Inteleg perfect, aia e, e bine macar ca mai sunt cativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Mai greu cu foromul asta:)) Mai trăiți? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Maxximusss Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 25 minutes ago, TFG Paul.Cosmin said: Mai greu cu foromul asta:)) Mai trăiți? Mai traim, am castigat iar la poker, e bine, tu mai traiesti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 18 minutes ago, TFG Maxximusss said: Mai traim, am castigat iar la poker, e bine, tu mai traiesti ? Bravo, trăiesc, trăiesc, ai mai intrat aseara pe discord? Ca eu la 10 am adormit:) Că sunt răcit ca un câine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Maxximusss Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 36 minutes ago, TFG Paul.Cosmin said: Bravo, trăiesc, trăiesc, ai mai intrat aseara pe discord? Ca eu la 10 am adormit:) Că sunt răcit ca un câine... Da, am stat pana la 12 si ceva cu dragos, dupa a iesit si el si am ramas singur. Lasa ca te faci tu bine nevasta mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 4 hours ago, TFG Maxximusss said: Inteleg perfect, aia e, e bine macar ca mai sunt cativa Pai da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Ce faceti bai astia, totu bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pluto ToV Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 7 hours ago, dlx said: Ce faceti bai astia, totu bine? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
AchimJR11 Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Bine v-am găsit și eu aici pe forum.... ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pluto ToV Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 52 minutes ago, AchimJR11 said: Bine v-am găsit și eu aici pe forum.... ?? bine te am găsit Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 1 hour ago, AchimJR11 said: Bine v-am găsit și eu aici pe forum.... ?? Bine ai venit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 2 hours ago, AchimJR11 said: Bine v-am găsit și eu aici pe forum.... ?? Bine ai venit varule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Maxximusss Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Neata colegilor, ce faceti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 33 minutes ago, TFG Maxximusss said: Neata colegilor, ce faceti ? Bine fra, uite vizitam si eu forumul, tu? ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Maxximusss Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 1 hour ago, dlx said: Bine fra, uite vizitam si eu forumul, tu? ce faci? Uite ma plictisex pe samp Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 3 hours ago, TFG Maxximusss said: Uite ma plictisex pe samp Deja nu prea mai ai ce face pe samp, devine plictisitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pluto ToV Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 3 minutes ago, dlx said: Deja nu prea mai ai ce face pe samp, devine plictisitor. Așa e Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 2 hours ago, Pirosca Lucian Valentin said: Așa e Inca putin varule si incepem raportu ala, of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pluto ToV Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 10 minutes ago, dlx said: Inca putin varule si incepem raportu ala, of. Da, abia aștept îl am mai scurt iei Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 8, 2021 Share Posted March 8, 2021 Eu am 0/35, off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Deleicsss Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Paul.Cosmin Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Test Edited March 11, 2021 by TFG Paul.Cosmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
TFG Maxximusss Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 On 3/10/2021 at 11:24 AM, dlx said: Ce faceti? Uite am terminat si eu ce aveam de facut si m-am pus pe laptop ca e un frig afara de am zis ca mor, tu ce faci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts