Jump to content

Vaccin anti-COVID-19 în Formula 1. E de neacceptat varianta propusă. Noul sezon e la Digi Sport


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Regatul Bahrain, unde în luna martie vor avea loc primele teste dinaintea sezonului competiţional şi apoi primul Grand Prix al anului, a propus, pe bază de voluntariat, o vaccinare împotriva Covid-19 în Formula 1, informează AFP.

 

F1 Grand Prix of Bahrain

 

După amânarea Marelui Premiu al Australiei, programat pe 21 martie şi amânat pentru noiembrie din cauza pandemiei, regatul Bahrain găzduieşte anul acesta antrenamentele din pre-sezon în perioada 12-14 martie, iar apoi prima cursă a anului pe 28 martie.

 

Vaccin anti COVID-19 în Formula 1

 

"Marea majoritate a participanţilor vor fi prezenţi în Bahrain pentru o perioadă de trei săptămâni înaintea cursei. Acest lucru oferă o oportunitate unică pentru a furniza o protecţie suplimentară celor doresc să profite de această ocazie sub forma unei vaccinări cu Pfizer-BioNTech", au anunţat, duminică seara, organizatorii locali ai Marelui Premiu.

 

Evidenţiind "unul din cele mai ridicate procente de vaccinare din lume", cu "cinci vaccinuri diferite disponibile pentru populaţie", Bahrain "extinde programul său de vaccinare la evenimentele majore din ţară - pe bază de voluntariat - atunci când este posibil", se mai arată în comunicat.

 

Conform unei surse din conducerea organizatorilor Campionatului Mondial, Formula 1 nu va accepta această ofertă.

 

Cu sediul în Regatul Unit, la fel ca majoritatea echipelor, Formula 1 ar trebui să respecte calendarul britanic de vaccinare.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

  • Tupi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.