Jump to content

Mihăiță Pleșan a jucat pentru rivalele Craiova, FCSB și Dinamo, iar acum a dezvăluit cu ce echipă ține. „Acolo m-am format ca om!”

Tupi
 Share

Recommended Posts

Mihaita-Plesan-a-dezvaluit-cu-ce-echipa-

Deși a jucat pentru cele trei rivale din Liga 1, Mihăiță Pleșan susține că este fanul Univeristății Craiova, echipă finanțată de Mihai Rotaru, chiar dacă acesta a debutat în fotbalul mare la gruparea lui Adrian Mititelu.

Mihăiță Pleșan a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei din Bănue, despre care susține că este continuatoarea și recunoaște că a rămas surprins de condițiile de la clubul oltenilor la care a jucat între septembrie 2013 – ianuarie 2015.

Mihaiță Pleșan a dezvăluit cu ce echipă din Liga 1 ține

„Discuția asta că țin cu toate echipele a fost după meciul cu Germania. Un coleg de breaslă a vrut tricoul cu numărul 10 și nu am putut să-l dau. A fost un ziarist care tot timpul m-a ținut cu chestia asta. E clar că țin cu Craiova, acolo m-am format ca om, n-am cum.

Ok, am fost peste tot, dar eu țin cu Craiova. Cea care e în Liga 1, ea e continuatoarea. Eu așa cred că am fost acolo. Sunt niște condiții de performanță, din păcate nu toate cluburile își permit”, a spus Mihăiță Pleșan

Mihăiță Pleșan a început fotbalul la FC U Craiova și a făcut pasul spre echipa mare în iulie 2001. După patru ani petrecuți în Bănie, fostul mijlocaș central a fost cumpărat de Dinamo București cu 750.000 de euro, iar apoi a fost vândut în 2006 la FC Timișoara pentru 800.000 de euro.

Gigi Becali a decis să-l cumpere pe Mihăiță Pleșan în august 2007 pentru 1,3 milioane de euro. A rezistat la formația roș-albastră până în 2010, atunci când Volga NN a plătit pentru transferul său 100.000 de euro. Fostul mijlocaș s-a retras în ianuarie 2015 după un sezon și jumătate petrecut la Universitatea Craiova.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.