Jump to content

Șeful Mercedes se contrazice singur, după ce inițial i-a spus lui Max Verstappen că a câștigat pe merit

sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Marele Premiu de la Abu Dhabi s-a sfârșit în mod controversat, după ce unele decizii luate de Michael Masi (43 de ani), directorul de cursă, i-au permis lui Max Verstappen (24 de ani, Red Bull Racing) să termine pe primul loc.

toto wolff

Mai exact, Masi i-a permis lui Verstappen să depășească monoposturile rămase în urmă, chiar dacă Safety Car-ul se afla pe pistă, iar apoi a decis și scoaterea mașinii de siguranță în ultimul tur, iar olandezul l-a putut depăși regulamentar și pe Lewis Hamilton (36 de ani, Mercedes), pentru a cuceri titlul mondial.

Șeful Mercedes se contrazice singur, după ce inițial i-a spus lui Max Verstappen că a câștigat pe merit

Directorul executiv al lui Mercedes, Toto Wolff, i-a trimis un mesaj de felicitări lui Verstappen, la scurt timp după cursă, în care îi transmitea că a câștigat pe merit.

Totuși, la distanță de câteva zile, el s-a contrazis singur. Austriacul a declarat recent că lui Hamilton i s-a furat titlul mondial prin deciziile luate de Masi, astfel că victoria lui Verstappen nu ar fi, până la urmă, cinstită.

"Deciziile luate în ultimele patru minute ale acestei curse i-au furat lui Lewis Hamilton un titlu mondial meritat. Modul în care a pilotat, mai ales în ultimele patru tururi, a fost fără cusur. A preluat conducerea la Abu Dhabi încă de la început.

A câștigat încă din start și apoi nu a mai cedat niciodată poziția de lider. Este inacceptabil că l-au furat în ultimul tur al cursei. Din acest motiv, deciziile care s-au luat duminică sunt împotriva valorilor mele personale și personale, dar și al simțului meu de integritate", a transmis șeful de la Mercedes, conform racefans.

Ce SMS i-a trimis Toto Wolff lui Max Verstappen

Pilotul de 24 de ani, primul olandez care câștigă titlul în Formula 1, a dezvăluit că șeful de la Mercedes, Toto Wolff, i-a trimis un SMS după victoria de la Abu Dhabi.

"Bineînțeles că am avut momente dificile pe parcursul sezonului, însă, la fiA fost frumos din partea lui, bineînțeles, emoțiile au atins cote foarte înainte în acel ultim tur, de ambele părți ale baricadei.", a afirmat Max Verstappen, informează Sky Sports.nal, avem respect unii pentru ceilalți. Toto mi-a trimis un mesaj text și mi-a scris 'Felicitări pentru acest sezon! Ai meritat să câștigi'!

A fost frumos din partea lui, bineînțeles, emoțiile au atins cote foarte înainte în acel ultim tur, de ambele părți ale baricadei.", a afirmat Max Verstappen, informează Sky Sports.

Sursa: digisport.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.