KonecKter Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 (edited) *Mega Event(La acest event pot participa si civilii) *Numele eventului:Pro Killers *Organizator:Koneckter (Nu accept sponsori) *Premiul va fi:20.000.000$ *Data eventului: 14.12.2010(Marti) *Ora:21:15 (daca va fi alt event voi anunta prin /ad si voi reprograma ora imediat dupa ce se termina eventul existent) *Locatia:GsLs * Regulament: -Este strict interzis sa atacati sau sa omorati playerii prezenti la event -Nu permit lipsa de bun simt sau vorbitul la misto (Fara injurii) -Fara C-bug sau Runn -Cine face o cerere de inscriere care nu respecta modelul pus de mine va fi automat respins -Cine nu este inscris si participa la event(care prin urmare castiga eventul) va primii doar 6.000.000$ de accea este recomandat sa va inscrieti -Nu este recomandat sa faceti Spammmm Cine nu respecta regulamentul va fi descalificat fara drept de intoarcere(omorat) *Informatii despre event: 1:Prima runda va fi in:Eagle 2:A doua runda va fi in:MP5 3:A treia runda va fi in:Rifle 4:A patra runda va fi in:Eagle 5:a Cincea runda va fi in:Shotgun Model de inscriere la eventul:Pro Killers *Nick: *Level: *Din ce factiune faci parte?: *Esti de acord cu regulamentul meu?: *Alte precizari?: Cum am spus si in regulament! Cine nu respecta modelul de cerere impus de mine va fi respins Scopul acestei cereri de inscriere consta intr-un premiu de 20.000.000$ Iar daca nu esti inscris premiul consta in 6.000.000$ Edited December 12, 2010 by Koneckter Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonul Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:Red_ScorpioN *Level:27+++ *Din ce factiune faci parte?:Barzini *Esti de acord cu regulamentul meu?:Da *Alte precizari?:Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCN Michael Corleone Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:Mr_Qwerty *Level:7 *Din ce factiune faci parte?:School Instructor *Esti de acord cu regulamentul meu?:DA *Alte precizari?:Bafta all la event Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzzz Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: DeathAdder *Level: 12 *Din ce factiune faci parte?: Stracci *Esti de acord cu regulamentul meu?: da *Alte precizari?: nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1ghT Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: Mr.Dibbs *Level: 3 dar pana marti sar putea sa fac 5 *Din ce factiune faci parte?: Leader la civli *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da... *Alte precizari?: Armele le cumparam noi? sau ne sunt date? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MitzaLolipop Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:Mitza_Lollipop *Level:6 *Din ce factiune faci parte?:Taxi cab *Esti de acord cu regulamentul meu?:da *Alte precizari?- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: JustifyXeS *Level: 17 *Din ce factiune faci parte?: The Barzini Family *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Marti la 20:00 sunt la un event sper sa apuc sa vin.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Aaaa , am si eu o cateva probleme pe aici : 1. Numele eventului este copiat , eu am facut un event ASEMANATOR in august , poftim - http://b-zone.ro/forum/topic/37782-pro-killers/ 2. Regulamentul .. hmm , in mare parte copiat - cine nu este inscris , premiu 1/2 , la fel , copiat. 3. Daca te-ai fi uitat , eu am organizat MARTI un event , verifica inainte sa faci alte eventuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Hagen Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:ManiaKul *Level:16 *Din ce factiune faci parte?:Barzini Family *Esti de acord cu regulamentul meu?:Da *Alte precizari?:Bafra tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr CyBeR Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:@ndr3y_97 *Level:10 *Din ce factiune faci parte?:fireman/paramedici *Esti de acord cu regulamentul meu?:da *Alte precizari?:sper sa castig Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: aLLx *Level: 30 *Din ce factiune faci parte?: The Cuneo Family *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Cel mai bun ( eu ) sa castige . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE MiStEr Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:MISTERRRR *Level: 29 *Din ce factiune faci parte?: corleone *Esti de acord cu regulamentul meu?: da *Alte precizari?: nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uL Rayos Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: MihaiX *Level: 19 *Din ce factiune faci parte?: The Stracci Family *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Aaaa , am si eu o cateva probleme pe aici : 1. Numele eventului este copiat , eu am facut un event ASEMANATOR in august , poftim - http://b-zone.ro/forum/topic/37782-pro-killers/ 2. Regulamentul .. hmm , in mare parte copiat - cine nu este inscris , premiu 1/2 , la fel , copiat. 3. Daca te-ai fi uitat , eu am organizat MARTI un event , verifica inainte sa faci alte eventuri. Aaa da si inca ceva "Daca va fi alt event voi da /ad" - marti la 20:00 voi organiza SPD , postul meu fiind facut de ieri => ori anulezi / ori muti data eventului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonecKter Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Acceptati in Concurs Si Dookie..da,,,ti-am furat numele de concurs..alt nume nu gaseam..parca..ar interesa pe cineva numele..+ ca regulamentul a fost facut de mine.. ai facut +1 aiurea Daca nu te inscrii..nu mai posta aiurea..si in legatura cu ora... Am mentionat..ca daca e un event(existent) voi anunta prin /ad si o voi reprograma..sa fim seriosi.. Aproape ca mi-ai dat in cap cand mai vazut la /ad Link to comment Share on other sites More sharing options...
reseT Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:daryuS *Level:22 *Din ce factiune faci parte?: The Stracci Family *Esti de acord cu regulamentul meu?: desigur *Alte precizari?: bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
RounD Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: RounD *Level: 3 *Din ce factiune faci parte?: Civil *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da, desigur *Alte precizari?: Succes la toți Link to comment Share on other sites More sharing options...
I c e Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: Ice_LtbluE *Level: 12 *Din ce factiune faci parte?: School Instructor *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
b S t r i k e Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Nick: Tymonela *Level: 28 *Din ce factiune faci parte?: Corleone *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraNk Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:[hTr] *Level:7 *Din ce factiune faci parte?:taxi *Esti de acord cu regulamentul meu?: da *Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypnoZaFTW Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: vo0d0ox *Level: 15+ *Din ce factiune faci parte?: The Barzini Family *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghambyt Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick:Ghambyt *Level:17 *Din ce factiune faci parte?: Paterno *Esti de acord cu regulamentul meu?: dap *Alte precizari?: Nop Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonecKter Posted December 12, 2010 Author Share Posted December 12, 2010 Acceptati in Concurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharaawy Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 *Nick: CristianoC *Level: 15 *Din ce factiune faci parte?: Stracci Family *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Bafta tuturor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlbertS Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Nick: AlbertS *Level: 22+ *Din ce factiune faci parte?: Cuneo *Esti de acord cu regulamentul meu?: Da *Alte precizari?: Sper sa nu fie nereguli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts