Vinnie Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nick: ZuZu Data: 30 ianuarie Am dat test cu: Joe_Barbara (barba) Desfasurare: 0/3 reguli, 0/3 traseu Rezultat: 10 cu felicitari (trecut) Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 30 ianuarie Am dat test cu: gypsy Desfasurare: 3/3 regulament Rezultat: Picat Alte precizari: ai voie sa reaplici peste 3 zile Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueR Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nick: BlueReL Data: 30.1.2011 Am dat test cu: Theduttu Desfasurare: 3/3 Regulament, Traseu perfect. Rezultat: Picat. Alte precizari: L-am tinut mult la 2/3, 2.5/3 da' cat sa-l tin? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Nick: ZuZu Data: 30 ianuarie Am dat test cu: [biS]Kaddylack Desfasurare: 0/3 regulament si cateva greseli minore la traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueR Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Nick: BlueReL Data: 30.1.2011 Am dat test cu: xstep Desfasurare: 1/3 regulament. Traseu perfect, nici macar n-a julit masina. Rezultat: Admis. Alte precizari: Welcome 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Nick: ZuZu Data: 31 ianuarie Am dat test cu: MaF Desfasurare: 2/3 Regulament, 0/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: felicitari si bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) Nick: ZuZu Data: 2 Februarie Am dat test cu: SilvItO Desfasurare: 0/3 regulament, cateva greseli mici la traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Nick: ZuZu Data: 2 februarie Am dat test cu: Alyn.masteR Desfasurare: 2/3 Regulament, 0/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: - Nick: ZuZu Data: 2 februarie Am dat test cu: Fritzy Desfasurare: 1/3 Regulament, 1/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: Traseul l-a dat PopaAdrian Nick: ZuZu Data: 4 februarie Am dat test cu: Denisa26 Desfasurare: 2/3 regulament, 2/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: Bine ai venit Nick: ZuZu Data: 6 februarie Am dat test cu: quiZ Desfasurare: 1/3 regulament, 0/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: Bine ai venit Edited February 6, 2011 by F4L ZuZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popa Adrian Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Nick: PopaAdrian Data: 6 februarie Am dat test cu: Havoc Desfasurare: 0/3 reguli, 0/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: Welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 (edited) Nick: ZuZu Data: 7 februarie Am dat test cu: yuLyaNNNN Desfasurare: 1/3 regulament, 3/3 traseu Rezultat: picat Alte precizari: Nick: ZuZu Data: 7 februarie Am dat test cu: gypsy Desfasurare: 1/3 regulament, 2/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Nick: ZuZu Data: 8 februarie Am dat test cu: Virus3l Desfasurare: raspundea greu la intrebari Rezultat: picat Alte precizari: Nick: ZuZu Data: 8 februarie Am dat test cu: Leo.Capone Desfasurare: 2/3 reguli, 0/3 traseu Rezultat: trecut Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 8 februarie Am dat test cu: Shtory. Desfasurare: 0/3 reguli, 0/3 traseu Rezultat: trecut Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 7 februarie Am dat test cu: yuLyaNNNN Desfasurare: 1/3 regulament, 3/3 traseu Rezultat: picat Alte precizari: Nick: ZuZu Data: 7 februarie Am dat test cu: gypsy Desfasurare: 1/3 regulament, 2/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Nick: ZuZu Data: 8 februarie Am dat test cu: Virus3l Desfasurare: raspundea greu la intrebari Rezultat: picat Alte precizari: Nick: ZuZu Data: 8 februarie Am dat test cu: Leo.Capone Desfasurare: 2/3 reguli, 0/3 traseu Rezultat: trecut Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 8 februarie Am dat test cu: Stingaciu_Calin Desfasurare: 1/3 reguli, o mica greseala la traseu Rezultat: trecut Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 8 februarie Am dat test cu: Leo.Capone Desfasurare: 2/3 reguli, 0/3 traseu Rezultat: trecut Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 9 februarie Am dat test cu: InViZiBilw Desfasurare: 2/3 reguli, 2/3 traseu Rezultat: trecut Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 9 februarie Am dat test cu: Realy_ccA Desfasurare: 0/3 regulament, 0/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Nick: ZuZu Data: 9 februarie Am dat test cu: ValentYnO Desfasurare: 2/3 regulament, 2/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Nick: ZuZu Data: 10 februarie Am dat test cu: .SergiO Desfasurare: s-a descurcat bine Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Nick: ZuZu Data: 10 februarie Am dat test cu: IoNuT_Yo Desfasurare: 1/3 regulament si traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Nick: ZuZu Data: 16 februarie Am dat test cu: DoN.Fabrizio Desfasurare: 1/3 regulament si traseu bine Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Edited February 16, 2011 by F4L ZuZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popa Adrian Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 (edited) Nick: PopaAdrian Data: 16 februarie Am dat test cu: JusT. Desfasurare: 0/3 Regulament, 0/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: felicitari si bine ai venit Nick: PopaAdrian Data: 16 februarie Am dat test cu: DienutZa Desfasurare: 0/3 Regulament, 0/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: felicitari si bine ai venit Nick: PopaAdrian Data: 16 februarie Am dat test cu: MyhayGavana Desfasurare: 0/3 Regulament, 0/3 traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: felicitari si bine ai venit Edited February 16, 2011 by PopaArian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Nick: ZuZu Data: 16 februarie Am dat test cu: LittleMan Desfasurare: 0/3 regulament si traseu Rezultat: Trecut Alte precizari: Bine ai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueR Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Nick: BlueReL Data: 18 Feb. Am dat test cu: JuVeTe Desfasurare: 0/3 regulament, traseu 2/3 Rezultat: Admis! Alte precizari: Bun venit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Nick: ZuZu Data: 18 Februarie 2011 Am dat test cu: Nelutzu_ZRW Desfasurare: - Rezultat: Trecut Alte precizari: Bun venit Nick: ZuZu Data: 19 Februarie Am dat test cu: Alicia_Madness Desfasurare: 1/3 regulament si 0/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: bun venit Nick: ZuZu Data: 19 Februarie Am dat test cu: h1gh Desfasurare: 0/3 reguli si traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popa Adrian Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Nick: PopaAdrian Data: 19 Februarie Am dat test cu: Valentinnn Desfasurare: 1/3 regulament si 0/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Nick: ZuZu Data: 20 Februarie Am dat test cu: Bebell Desfasurare: nicio greseala la regulament, o greseala la traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popa Adrian Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Nick: PopaAdrian Data: 20 Februarie Am dat test cu: Tizz_Popika Desfasurare: 2/3 regulament si 0/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 (edited) Nick: ZuZu Data: 23 Februarie 2011 Am dat test cu: Just.Style Desfasurare: 0/3 Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Nick: ZuZu Data: 23 Februarie 2011 Am dat test cu: Alin_Catalin Desfasurare: nicio greseala Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Nick: ZuZu Data: 24 Februarie 2011 Am dat test cu: a1s. Desfasurare: 2 greseli la regulament Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Edited February 24, 2011 by F4L ZuZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueR Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Nick: BlueR Data: 25.2.2011 Am dat test cu: RoLLanD Desfasurare: 0/3 traseu, 0/3 regulament Rezultat: Admis Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popa Adrian Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 (edited) Nick: PopaAdrian Data: 26 Februarie 2011 Am dat test cu: LoCk_FaSt Desfasurare: nicio greseala Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Nick: PopaAdrian Data: 27 Februarie 2011 Am dat test cu: Nane Desfasurare: nicio greseala Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Nick: PopaAdrian Data: 27 Februarie 2011 Am dat test cu: Ecs7azy Desfasurare: nicio greseala Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Edited February 27, 2011 by PopaArian Link to comment Share on other sites More sharing options...
xstep Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Nick: xstep Data: 27 Februarie 2011 Am dat test cu: Catalinyo Desfasurare: 1/3 regulament , 1/3 traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Nick: ZuZu Data: 27 Februarie 2011 Am dat test cu: Verisya_Madness Desfasurare: nicio greseala, catea la traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiiDii Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Nick: DienutZa Data: 27 Februarie 2011 Am dat test cu: Iulys Desfasurare: o mica greseala la regulament Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiiDii Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Nick: DienutZa Data: 27 Februarie 2011 Am dat test cu: Sebby Desfasurare: La traseu sa incurcat putin si a inconjurat Rezultat: 0/3 Alte precizari: Bine ai venit la noi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popa Adrian Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Nick: PopaAdrian Data:1 Martie Am dat test cu: euL Desfasurare: 3/3 regulament Rezultat: picat Alte precizari: daca citeai de 2-3 ori regulamentul treceai fara probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Nick: ZuZu Data: 2 Martie Am dat test cu: [v1p3r] Desfasurare: nicio greseala la regulament, se incurca putin in LV la traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: Bun venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
xstep Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Nick: xstep Data: 2 Martie Am dat test cu: NoWay25 Desfasurare: nici o greseala la regulament,o greseala mica la traseu Rezultat: a trecut Alte precizari: welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts