Jump to content

Florin Tănase a identificat momentul cheie al partidei cu Farul. "Alergam prea mult după minge"

xXDeYuXx
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (25.04.2022)

Meciul a contat pentru etapa cu numărul 6 a play-off-ului Ligii 1, ediția 2021-2022, iar victoria bucureștenilor a refăcut diferența față de CFR Cluj să fie de doar două puncte.

Florin Tănase a analizat victoria FCSB-ului cu Farul Constanța

Autor a trei goluri la partida contra celor de la Farul Constanța, Florin Tănase s-a declarat fericit de victoria formației sale contra celor de la Farul.

Atacantul a vorbit și despre cel mai important moment al partidei și anume primul gol, dat fiind faptul că gazdele au avut un start bun de meci.

"Primul hattrick, sunt fericit că am reușit asta. Am avut un început de meci dificil. Cred că dacă nu marcam primul gol, era dificil, pentru că ei ne dominau și noi nu stăteam prea bine în teren. Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa

.

Mai avem 4 meciuri foarte dificile, dar trebuie să o luăm pas cu pas pentru că nu am realizat nimic. Cred că acel prim gol a schimbat soarta partidei, pentru că alergam cam mult după minge. Sunt fericit că am reușit să dau 18 goluri, dar trebuie să le mulțumesc colegilor pentru că fără ei nu reușeam asta.

Nu contează atât de mult titlul de golgheter, mă interesează cel de campion al României. Rămâne de văzut dacă vor juca un rol important cei de la Craiova", a spus Florin Tănase la interviul dat după meci.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.