Jump to content

Event Stefan Spune(Nou!)

Stefan Druga 2
 Share

Recommended Posts

Eu credeam ca astia fac misto cand spuneau ca ai 10 ani , dar s-au inselat, ai 8 =)) OMFG :))

=)) asa e.La 8 ani ai lui...Clasa a 2-a | Ce sa inteleaga... | Si te intrebai dc nu stie sa scrie :))

Lol scri toti acceptati si pe urma | Toti respinsi .

Toti Cocalariii Hatterii au fost respinsiii.OMFG | Invata sa scrii.

Retrag Cererea .... :))

Edited by Bubbles

8 ani am si hatter e tot cocalar esti si tu cocalar.

TOPICUL ASTA E PENTRU INSCRIERI LA EVENT NU PENTRU MOFTURI NU MAI FACETI POST PENTRU +1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti acceptati.

OrgCmd: Toti Cocalar Hatterii au fost respinsi de Stefan_Druga,motiv: TOPICUL ASTA E PENTRU INSCRIERI LA EVENT NU PENTRU MOFTURI NU MAI FACETI POST PENTRU +1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

org cmd?

Ce comenzi ma baiete

ai grija pe cine insulti ca ti-o i-ei in barba rau la chestia asta

hatter esti tu si cu toti ciuscarii tai

barem sti ces alea mofturi?

Cauta in dex...sau daca iti este lene cauta pe google.tk si dupa sa folosesti aceste cuvinte

dati foc

In loc sa va luati de el uitati-va la voi , credeti ca 14 ani e o varsta mareata? In loc sa-l criticati , putea-ti sa-i explicati unde a gresit. Voi nu va ganditi ca in clasa a 2-a nici nu stiati sa aprindeti PC-ul, dapai' sa mai jucati sa:mp sau sa organizati event-uri. Shame on you , copii copaci.

PS : Am sa cer warn pt. voi :) .

=)) asa e.La 8 ani ai lui...Clasa a 2-a | Ce sa inteleaga... | Si te intrebai dc nu stie sa scrie :))

Lol scri toti acceptati si pe urma | Toti respinsi .

Toti Cocalariii Hatterii au fost respinsiii.OMFG | Invata sa scri.

Retrag Cererea .... :))

Draga Bubbles , se scrie "scrii" nu "scri" , inainte sa critici , verifica daca nu cumva esti prost ca noaptea.

org cmd?

Ce comenzi ma baiete

ai grija pe cine insulti ca ti-o i-ei in barba rau la chestia asta

hatter esti tu si cu toti ciuscarii tai

barem sti ces alea mofturi?

Cauta in dex...sau daca iti este lene cauta pe google.tk si dupa sa folosesti aceste cuvinte

dati foc

Se scrie "stii" nu "sti"

Edited by HIRO

In loc sa va luati de el uitati-va la voi , credeti ca 14 ani e o varsta mareata? In loc sa-l criticati , putea-ti sa-i explicati unde a gresit. Voi nu va ganditi ca in clasa a 2-a nici nu stiati sa aprindeti PC-ul, dapai' sa mai jucati sa:mp sau sa organizati event-uri. Shame on you , copii copaci.

PS : Am sa cer warn pt. voi :) .

Draga Bubbles , se scrie "scrii" nu "scri" , inainte sa critici , verifica daca nu cumva esti prost ca noaptea.

Se scrie "stii" nu "sti"

care e probl ta ma?:|

nu te baga nimeni in seama?

Ptr cine ceri w up ?

Vai de capu tau

esti asa sigur ca noi avem 14 ani?

Documenteazate inainte sa vorbesti

daca as fii copac nu as putea scrie

ai imaginatie bogata dar nu o folosesti cum trebuie

sarbatori fericite

sper sa te scoli la realitate

Edited by MeaDe

Event over.Motiv:SPAM!Ca sa va mai potoliti luati Chicken Invaders 4 de pe filelist si dupa ce terminati datimi PM. ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Asta NU e topic de discutii.

Edited by Stefan Druga 2

Nick: Weeld

Factiune: The Stracci Family

Level: 10 +

Y!M: Nu conteaza

Alte precizari?(Nota:cine face multe mofturi e respins!): -

Acum am citit over. :-<

Edited by Weeld

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.