Jump to content

Transferul lui Dawa la FCSB, în pericol! Mihai Stoica e categoric: "Am alte variante pregătite"

Deper
 Share

Recommended Posts

transferul-lui-dawa-la-fcsb-in-pericol-mihai-stoica-e-categoric-am-alte-variante-pregatite_size6.thumb.jpg.0ec2ebb49237cfbc14d1cc15406ca165.jpg

Deși FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, Dawa nu a semnat încă, iar Mihai Stoica spune că este pregătit pentru un refuz, având deja alte variante pregătite.

Deși FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, Dawa nu a semnat încă, iar Mihai Stoica spune că este pregătit pentru un refuz, având deja alte variante pregătite.

Oficialul vicecampioanei a declarat și în trecut că nu este impresionat de Dawa, evidențiind că "are mari probleme pe faza de construcție".

"Mai trebuie să luăm doi fundași centrali. Se vorbește de Dawa, știți foarte bine că a declarat Iftime că s-a semnat între cluburi. N-a semnat jucătorul. Eu m-am ocupat strict de Bouhenna, am rezolvat-o în seara asta. Mai departe, știți foarte bine ce părere am despre Dawa. Dacă se semnează, foarte bine. Dacă nu, eu am alte variante pregătite. Chiar dacă semnează Dawa, mai luăm un fundaș. Dacă nu semnează, mai luăm doi. Celelalte variante sunt jucători străini care provin din alte campionate", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În schimb, Mihai Stoica a anunțat că Rachid Bouhenna, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, a semnat cu FCSB și va fi prezentat oficial marți.

:ro: Este obligatorie adăugarea unei imagini reprezentative la începutul topicului, centrată, şi a unui link către articolul-sursă la finalul topicului. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.

:en: You must include a centred, representative image at the beginning of the topic, and a link to the source-article at the end of the topic. Violation of the rule leads to receiving a verbal warning and closing the topic.

tcslow1.gif.6f2b5e8e14970247a5da139ab8cada7d.gif.41736163cadc6253a6a77ae11329fb98.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.