Jump to content

"Responsabilitatea este în totalitate a mea!". Florin Pârvu, discurs realist după eșecul cu Farul

South Horia
 Share

Recommended Posts

parvu

Farul Constanța s-a impus, 2-0, în fața celor de la Petrolul Ploiești, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 26 a Ligii 1.

Formația antrenată de Gică Hagi nu a avut mari emoții în fața "Lupilor" și își păstrează datorită victoriei fotoliul de lider.

Florin Pîrvu, după Farul Constanța - Petrolul Ploiești 2-0

Tehnicianul trupei ploieștene s-a declarat resemnat după eșecul de la Constanța și spune că toată responsabilitate este a sa, nu a jucătorilor.

"Am suferit mult la ultima pasă, le-am transmis asta la pauză. Să avem mai multă personalitate și să nu pierdem așa ușor mingea. Asta este, sperăm ca la următoarele meciuri să ne prezentăm. Avem suspendați, Papp, Meijers, o să avem o situație de gestionat.

Avem un lot de jucători și trebuie să aliniem o formulă care să aducă puncte. Ne-a lipsit foarte mult Budescu, la fel și Irobiso. De săptămâna viitoare îi aștept la antrenamente.

În niciun caz nu sunt supărat pe jucători, băieții au încercat. Responsabilitatea este în totalitate a mea pentru această înfrângere", a spus Florin Pârvu.

Sursa

• Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.