Jump to content

"Obiectivul meu este să-l depășesc". Următoarea bornă pe care vrea să o atingă Kylian Mbappe la naționala Franței

Damiyah
 Share

Recommended Posts

kylian mbappe Franta Michel Platini preliminarii euro 2024

Kylian Mbappe a marcat de două ori și l-a întrecut pe Karim Benzema, ajungând la 38 de goluri pentru echipa națională. Următorul obiectiv al starului de la PSG este depășirea recordului deținut de Michel Platini, cu 41 de reușite.

Înaintea confruntării cu Irlanda, atacantul de 24 de ani a vorbit de ceea ce își propune pentru următoarele partide la echipa națională. 

"Să mă aflu la trei goluri în spatele lui Platini? Este o onoare, iar obiectivul următor este să-l depășesc. Vreau să continui drumul spre a fi cel mai bun, dar Michel Platini este o legendă absolută. Că-l voi depăși mâine sau peste trei meciuri, tot va rămâne Michel Platini, o legendă incontestabilă în fotbalul francez. Dar așa cum am spus, vreau să-mi continui ascensiunea și să-l depășesc", a declarat Kylian Mbappe. 

Kylian Mbappe, primul meci în postura de căpitan al Franței!

Kylian Mbappe, promovat căpitan al naţionalei de fotbal a Franţei, a declarat joi că este "normal" ca Antoine Griezmann să fie "dezamăgit" că nu a fost ales purtătorul banderolei, în timpul primei conferinţe de presă de la desemnarea sa de către selecţionerul Didier Deschamps.

Sursa

• Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.