RW .Virgo Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 (edited) Nick-ul tau: .Virgo Server: RPG2 Descrierea bugului: Salut, nu știu sigur dacă este bug sau dacă este o eroare pe wiki.b-zone.ro, însă am întrebat și helperii pe joc și ei au oferit același răspuns ca pe wiki. Mă refer la faptul că pe wiki scrie că singurul job căruia nu i se atribuie bonusul de pe skin "x sansa de a primi cu 30% mai multi bani la joburi" este FERMIER. Dețin skin cu 25% șansă pe bonusul precedent și precizez că am folosit comanda /pickpocket și pe parcursul maratonului unde primeai boost Job. Ideea e că în ultimele 3 zile am jefuit de peste 100 de ori și nici măcar o dată n-am beneficiat de acest bonus de pe skin, mi se pare absurd și mi-e greu să cred că nu s-a activat nici măcar o dată bonusul. Se poate verifica în Money Log de pe profilul meu. Mersi anticipat. Screenshot(s): Se poate verifica pe wiki și Money log la contul meu. Edited April 5, 2023 by RW .Virgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted November 30, 2023 Share Posted November 30, 2023 This already exists on the wiki page. Please make sure to read carefully before posting. ThankQ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts