Jump to content

„Ce notă își dă Dan Petrescu după 700 de meciuri în antrenorat?” Calificativul ales de tehnicianul lui CFR Cluj

Damiyah
 Share

Recommended Posts

Dan Petrescu Bursucul CFR Cluj

Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, 1-1, din runda a doua a play-off-ului, a avut o însemnătate aparte pentru Dan Petrescu (55 ani). A fost partida cu numărul 700 pe care antrenorul a condus-o de pe margine. 

Dan Petrescu și-a acordat nota după 700 de meciuri în antrenorat 

Întrebat de notă și-ar da pentru toată această aventură, Dan Petrescu a mărturisit că la capitolul seriozitate și-ar acorda calificativul maximum. Ceea ce nu poate spune și referitor la deciziile tactice, pe care le regretă chiar după ce meciurile se termină. 

„Nu pot să dau eu note. Nu cred că e norrmal.E clar că eu vreau mereu mai mult, mă cert mereu singur când greșesc, am moment când nu dorm, că de ce nu am făcut aia, că trebuia să fac aia. În meseria asta ești supus greșelii zilnic când iei decizii. Poți să iei decizii greșite. 

Pentru seriozitate mi-aș da 10. Pentru restul nu știu... Pot să zic tot între 7 și 10, am mai făcut greșeli. Dar la seriozitate, în toată cariera mea, nu pot să-mi reproșez nimic”, a declarat Dan Petrescu pentru conturile de social media ale CFR-ului.

Sursa

• Damiyah pinned this topic
  • Damiyah unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.